Wat zijn de resultaten van het Kievit Blend testpanel?

Het nieuwe product Kievit Blend is in de maanden juli en augustus door 375 mensen getest.
Kievit Blend bestaat uit twee producten. Kievit Blend Naturel en Kievit Blend Chocola. De vragen die gesteld zijn aan het panel gingen over het concept, de verpakking, het product zelf in algemene zin, de smaak van Kievit Blend, de prijs en eventuele aanbevelingen.

Wat zijn de belangrijkste Kievit Blend conclusies?

De belangrijkste conclusies op een rij:
√ De mensen die Kievit Blend gebruiken, vinden ‘gezond leven, bewust leven’ erg belangrijk.
√ Kievit Blend is een gemaksproduct.
√ Hoge voedingswaarde.
√ Kievit Blend is zeer geschikt voor afvallers en sporters. En mensen met een speciaal dieet, zoals glutenvrij of Paleo.
√ Heerlijk van smaak.
√ Zeer voedzaam.
√ Veel mogelijkheden om met Kievit Blend te variëren.
√ Kievit Blend heeft een luxe uitstraling.
√ De inhoud van Kievit Blend (960 gram) is goed voor een maand lang dagelijks gebruik.
√ Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Kievit Blend

Wil je meer weten, lees hieronder het uitgebreide Kievit Blend onderzoek.

Wat doe je als je met een nieuw product op de markt komt?
En met ‘nieuw’ wordt ook echt nieuw bedoeld. Het is met niets te vergelijken, het is er nog niet.
Dat kan natuurlijk een voordeel zijn, maar wellicht ook voor verwarring zorgen.
Wat moet ik met dit product? Wat kan ik met dit product? Wat doet dit product voor mij?

We hebben er zelf een heel duidelijk beeld bij, maar daar gaat het helaas niet om.
Het gaat om jouw mening! Een nieuw product verdient een goede introductie. Want wat voor zoveel dingen geldt:’Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk!’

In onze nieuwsbrief hebben we uitgebreid aandacht besteed aan Kievit Blend en jullie interesse gewekt. In die nieuwsbrief hebben we een oproep gedaan om Kievit Blend te proeven. Nou dat hebben we geweten, we zijn dagenlang bezig geweest met het versturen van samples. Maar met alle plezier natuurlijk.

Daarna hebben we een deel van de mensen die geproefd hebben gemaild of gebeld en gevraagd naar hun bevindingen. De vragen die gesteld zijn gingen over het concept, de verpakking, het product zelf in algemene zin, de smaak van Kievit Blend, de prijs en eventuele aanbevelingen.

Hoe ziet het concept Kievit Blend eruit?

Het concept laat zich makkelijk uitleggen. Kievit Blend is een superfoodmix met meer dan 30 rauwe whole foods met een hoge voedingswaarde. Het is geschikt voor mensen die gezond en bewust leven. Twee specifieke doelgroepen waar Kievit Blend zich op richt zijn de afvallers en de sporters. Overigens vinden wij het woord ‘afvallers ’ iets teveel als een status quo klinken. Het gaat eigenlijk om gewichtsbeheersing, is onze mening. Kievit Blend leent zich uitstekend voor deze twee doelgroepen onder andere vanwege de hoeveelheid proteïne die in het product zit.

Kievit Blend is een gemaksproduct. Eén maatlepel in bijvoorbeeld de yoghurt of smoothie en je ontbijt is klaar, compleet en gezond. Weg met al die potjes met chiazaad, noten, proteïne, cacao, spirulina, chlorella etc. Een fan gaf ons terug: “Wat ik leuk vind, is dat alles in één pot zit en dat je geen dertig potjes moet open doen om je ontbijt klaar te maken.”  Maar ook: “wow, wat een lijst aan mooie ingrediënten. Fijn zo’n hoge voedingswaarde.”

Kievit Blend Naturel                                    Kievit Blend Chocola

Hoe is Kievit Blend verpakt?

Kievit Blend heeft een moderne, strakke en luxe uitstraling. Iemand gaf terug dat de verpakking een echte eyecatcher is. Het ziet er niet uit als de doorsnee natuurvoeding. We willen graag dat mensen Kievit Blend met trots op hun aanrecht zetten.

De pot is groot, er zit bijna een kilo superfoodmix in. Ook daar is over nagedacht. Eén maatlepel bevat 32 gram en in een pot zitten 30 porties voor de hele maand.

Hoe ziet het product Kievit Blend eruit?

Kievit Blend is een superfoodmix met 30 ingrediënten. De mix bestaat uit pompoenpitproteïne, boekweit grutten, zaden (oa hennep-, chiazaad), rozijnen, kokos, amandelen, gedroogd fruit, maca, eventueel cacao en een greens mix. De mix bestaat onder andere uit: chlorella, spirulina, tarwegras en gerstegras. Door deze mix van ingrediënten heeft Kievit Blend een goede ‘bite’ en, niet onbelangrijk, een hoge voedingswaarde . “De crunch die erin zat, had ik niet verwacht,” gaf iemand terug.

Kievit Blend yoghurt ontbijt                      Kievit Blend Chocola Ontbijt

Verder is Kievit Blend breed toepasbaar. “Ik gebruik de Naturel Blend in het glutenvrije brood dat ik bak voor mijn kinderen en ze eten het met smaak op!” Iemand anders zei: “Via de havermoutcake die jullie hadden gepost ben ik met Kievit Blend in aanraking gekomen.
De cake was gelukt, erg lekker en vullend. Daarna gelijk de koekjes geprobeerd.” Of deze:“Heerlijk bakje yoghurt gegeten met Kievit Blend. Super makkelijk en snel voor de drukke ochtend!” Met Kievit Blend kun je eindeloos variëren.

We hebben ook vaak teruggekregen dat Kievit Blend zeer voedzaam is. “Na mijn ontbijt met Kievit Blend, geen honger meer tot lunchtijd.” Kievit heeft een lage glychemische index en er zitten ingrediënten in, waaronder proteïne maar ook chiazaad, die langer voor een voldaan gevoel zorgen.

Hoe smaakt Kievit Blend?

Kievit Blend is verkrijgbaar in twee smaken: naturel en chocola.

Voor ons is de smaak een belangrijke pijler. Want een product kan nog zo gezond zijn, als de smaak niet lekker is dan ga je het niet vaak gebruiken. De reacties die we gekregen hebben, zijn  erg positief! “Dit had ik niet verwacht. Het is echt lekker,”zei een mevrouw. “De naturel is prima, geen overheersende smaak zodat ik er ook nog wat vers fruit bij kan doen.” “ Ja, de Kievit Blends zijn heerlijk van smaak,” aldus een fan.

Of deze reactie: “Bij mij viel het echt in de smaak. Iedere morgen doe ik een schep in mijn  havermout of smoothie. Zelfs een koffielepeltje in mijn mond als tussendoortje was heel lekker.” Nog eentje dan: “Oh, ik hou zo van chocola en nu mag het.”

Slechts twee personen gaven aan dat de smaak van Stevia in de chocola variant wat te overheersend was. Als je niet van Stevia houdt dan is het al snel te overheersend omdat het een hele specifieke smaak heeft. En één persoon gaf aan de naturel smaak wat ‘te naturel’ te vinden. “Met een theelepeltje honing erbij, was het alsnog heerlijk,” aldus de tester.

Wat is de prijs van Kievit Blend?

Kievit Blend bevat 30 ingrediënten en in een pot zit bijna een kilo superfoodmix. De vaste prijs is € 49,95. Maar er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Mensen die bewust met gezonde voeding bezig zijn, vinden de prijs prima. Ook mensen die glutenvrij eten, kunnen dit product waarderen. Deze doelgroep begrijpt dat puur natuur, rauwe producten met een hoge voedingswaarde betaald moet worden.

Er waren ook mensen die aangaven het product te duur te vinden. We kunnen natuurlijk niet in ieders portemonnee kijken. Voor ons is het belangrijkst dat de prijs/ kwaliteit verhouding klopt. Een eerlijk product, voor een eerlijke prijs.

Wat zijn de aanbevelingen?

Tot slot nog een aantal aanbevelingen:

  • Is het een idee om de Stevia weg te laten uit de chocola variant zodat ieder op zijn eigen manier kan zoeten?
  • Ik ben heel benieuwd naar nieuwe smaken. Daar wil ik graag een rol in spelen.
  • Is het handig om op de verpakking een paar receptjes te zetten? Dan kan ik gelijk aan de slag als ik in de keuken sta.

Bedankt voor je aandacht.
Heb je vragen of een opmerking, stuur dan een mail naar info@kievitblend.com.

Wil je Kievit Blend bestellen, ga dan naar de site.

Chai smoothie met banaan

Hou jij ook zo van de lekkere kruiden, wat een chai maakt en van een smoothie? Dan is dit zeker wat voor jou een chai ...
groene smoothie spinazie

Groene Smoothie met spinazie, banaan, peer en acai

Een heerlijke groene smoothie die erg rijk is aan mineralen, antioxidanten en uiteraard vitamines. Dit deels door de spinazie en de banaan, maar vooral door ...
paleo brownies

Paleo brownies recept: Jammie, jammie

Ingrediënten paleo brownies 4 eieren 1 cup ongezoete cacao poeder* 3/4 cup rauwe honing 3 eetlepels kokosolie 2 eetlepels vanille poeder snufje zout *ik heb ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *