Ons Team

Ontmoet Team Fitplein, de bloggers en iedereen die Fitplein.nl mogelijk maakt.

Het ons team van Fitplein is in de laatste jaren veel veranderd. Zo hebben we sinds 2016 Jan Bart als nieuwe eigenaar & sinds begin 2021 is Danaë er als mede-eigenaar bij gekomen.  Er zijn in die tijd veel bloggers gekomen en gegaan. Aangezien er met veel handen meer werk verricht kan worden en wij heel trots zijn op iedereen die Fitplein.nl mogelijk maakt hebben wij hieronder van iedere werknemer en huidige blogger een leuke biografie geschreven. Benieuwd naar de achtergronden van de verschillende schrijvers en werknemers? Wacht dan niet langer en lees heerlijk relaxed onze groene biografieën door.

Jan Bart Fanoy

Eigenaar Fitplein.nl & fulltime healthfreak

Jan Bart is een echte fitgirl ;).  Hij doet er alles aan om zo gezond mogelijk te leven en zijn kids doen gezellig mee. Het gekste wat hij ooit gedaan heeft  is in januari 2018 iedere ochtend 30 minuten in het ijskoude water van het meer bij zijn huis zwemmen. “Ja het was koud en het was zeker een uitdaging, maar de verandering in m’n mindset maakte alles goed. Weten dat ik dat gedaan heb heeft ervoor gezorgd dat ik nu nog grotere uitdagingen aanga. Simpelweg omdat ik aan mezelf heb bewezen dat met de goede mindset alles kan!”

IMG_3567

Danaë Cosijn

Eigenaar Fitplein.nl & Consider-IT

Danaë houdt van heerlijk koken en is daarnaast ook een echte boekenwurm. Het liefst leert ze elke dag wat nieuws, zo ook over voeding en het effect hiervan op het lichaam en vooral de hersenen. Haar bedrijf Consider-IT is haar manier om creatief bezig te zijn met design en haar technische skills te gebruiken bij het ontwikkelen van nieuwe sites & webapplicaties. Het nieuwe design van onze sites en nieuwsbrief komt van haar hand. Tussen het werk binnen haar eigen bedrijf door ontwikkeld ze af een toe een heerlijk recept (of zelfs receptenbundel) voor Fitplein.nl.

Mireille Tempelaars

Health junky, Fitplein blogger & communicatieadviseur

Ruim twee jaar lang woonde Mireille op Bonaire, de Nederlandse Antillen. Daar werkte ze in de marketing. Nu, terug in Nederland, is ze communicatieadviseur en schrijft regelmatig blogs voor Fitplein. Ze verdiept zich graag in een gezonde levensstijl. “Op Bonaire was het een uitdaging om te sporten in die hitte. Mijn mountainbike was daar op sportief vlak mijn beste vriend. Je hoofd leegmaken, actief bezig zijn én het eiland verkennen. Om vervolgens een duik in de Caribische zee te nemen, heerlijk afkoelen!”

Susanne van Gendt

Yogini, freelance copywriter & branded content strateeg

Susanne is copywriter en auteur bij o.a. Fitplein.nl. Ze heeft een achtergrond in marketing en heeft al bijna 10 jaar ervaring in digitale marketing. In april 2019 heeft ze de sprong in het diepe gewaagd. Susanne heeft toen haar baan opgezegd en is gaan reizen.  Ze verdiepte zich in yoga, een levensstijl waar ze in de afgelopen jaren een intense passie voor heeft ontwikkeld. Ze beoefent nog steeds meerdere vormen van yoga en geniet van de mentale balans die dit haar geeft. Voor Fitplein schrijft zij artikelen over yoga, vegetarisme, duurzaamheid en sinds kort ook biohacking.

Lauressa van Roekel

Blogger, studente & yogini

Lauressa is blogger bij onder andere Fitplein en heeft haar eigen blog over groener leven. In het dagelijks leven studeert ze nog. Na twee afgeronde jaren Voeding & Diëtetiek, is ze geswitcht naar Communicatie- en Informatiewetenschappen en doet daarnaast een minor Fotografie. Naast het bloggen en studeren is Lauressa zo nu en dan in de sportschool te vinden, maar eigenlijk doet ze liever yoga thuis op haar matje. “Zo train je jouw lichaam en mind tegelijk. Twee vliegen in één klap.” Voor fitplein schrijft ze blogs over voeding, mindfulness en mindset. 

CHARLOTTE DEN BOER

Super mom, tekstschrijfster & Fitplein blogger

Veel mensen beginnen met een passie voor gezondheid, en gaan daarna teksten hierover schrijven. Charlotte begon juist als tekstschrijfster en kwam via haar werk steeds meer te weten over het effect van voeding op onze gezondheid. Daarom besloot ze zich hier volledig op te richten en haar eetpatroon om te gooien. De kennis die ze in de afgelopen jaren opdeed, deelt ze graag met je in haar blogs voor Fitplein. En als thuiswerkende moeder van drie kinderen weet Charlotte goed hoe druk het leven kan zijn. Je zal hier daarom ook regelmatig haar tips vinden om gezond eten en leven makkelijker te maken.

Ben jij onze nieuwe collega?!

Healthy foodie / bloggek / pinterest fanaat of iets anders?

Wij zijn momenteel op zoek naar MBO stagiaires in de richtingen marketing en/of ondernemerschap/E-commerce. Ben jij creatief en kan je makkelijk meebewegen in een klein, snelwerkend team. Stuur dan je CV en motivatiebrief op via info@fitplein.nl.

Fitplein is ook op zoek naar bloggers die het leuk vinden om voor ons te schrijven. Lijkt je het leuk om over onderwerpen waar jouw interesse naar uit gaan te schrijven laat het ons weten!

Schrijven voor Fitplein.nl kan op vaste basis maar kan in overleg ook sporadisch plaatsvinden. Op die manier schrijf je alleen wanneer jouw creativiteit toeslaat.