Het team van Fitplein is in de laatste jaren veel veranderd. Zo hebben we sinds 2016 een nieuwe eigenaar en zijn er veel bloggers gekomen en gegaan. Omdat er met veel handen meer werk verricht kan worden en wij heel trots zijn op iedereen die Fitplein.nl mogelijk maakt hebben wij hieronder van iedere werknemer en huidige blogger een leuke biografie te lezen. Benieuwd naar de achtergronden van de verschillende schrijvers en werknemers wacht dan niet langer en lees heerlijk relaxed onze groene biografieƫn door.

Onze Favoriete producten

Ieder seizoen maken wij met het Fitplein.nl team een top 5 van onze favoriete producten voor dat seizoen. Het kunnen verzorgingsproducten zijn maar ook voeding of must-use supplementen.

Benieuwd wat we dit seizoen uitgekozen hebben klik dan snel verder >>

Momenteel kan je hier bladeren door onze favoriete producten voor de koude wintermaanden.

Jan Bart Fanoy

Eigenaar Fitplein.nl & fulltime healthfreak

Jan Bart is een echte fitgirl šŸ˜‰ Hij doet er alles aan om zo gezond mogelijk te leven en zijn kids doen gezellig mee. Het gekste wat hij ooit gedaan heeftĀ  is in januari 2018 iedere ochtend 30 minuten in het ijskoude water van het meer bij zijn huis zwemmen. “Ja het was koud en het was zeker een uitdaging, maar de verandering in m’n mindset maakte alles goed. Weten dat ik dat gedaan heb heeft ervoor gezorgd dat ik nu nog grotere uitdagingen aanga. Simpelweg omdat ik aan mezelf heb bewezen dat met de goede mindset alles kan!”

Danaƫ Cosijn

Blog/fitshops-manager Fitplein.nl & keukenprinses

Danaƫ houdt van heerlijk koken en is daarnaast ook een echte boekenwurm. Het liefst leert ze elke dag wat nieuws, zo ook over voeding en het effect hiervan op het lichaam en vooral de hersenen. Dit is ook waarom je haar naam vaak zal zien staan onder blogs geschreven op basis van wetenschappelijke artikelen. Ook publiceert ze maandelijks een lekker recept op fitplein.nl en is ze het brein achter de tip van de week.

Ben jij Onze nieuwe blogger?!

healthy foodie / bloggek / pinterest fanaat of iets anders?

Fitplein.nl is nog op zoek naar bloggers die het leuk vinden om voor ons te schrijven. Lijkt je het leuk om over onderwerpen waar jouw interesse naar uit gaan te schrijven laat het ons dan vooral weten via info@fitplein.nl

Schrijven voor Fitplein.nl kan op vaste basis maar kan in overleg ook sporadisch plaatsvinden. Op die manier schrijf je alleen wanneer jouw creativiteit toeslaat.

Lara Kats

Blogger & huidverzorging-lover

Lara is de nieuwste aanwinst van het Fitplein.nl team. Zij schrijft onder andere over verzorging in de categorie mind & body. Ook reviewed ze de nieuwste producten speciaal voor jou. Als ze niet door haar test heen komen zijn ze ook niet goed genoeg om in onze shop opgenomen te worden. Natuurlijk focussen de reviews zich niet alleen op nieuw producten maar ook op oude liefdes. Wil jij graag een review lezen over een specifiek product laat het Lara dan weten via het contactformulier!