Glutenvrije crackers: Rozemarijn/vijgen crackers (paleo)

Ingrediënten glutenvrije crackers

  • 1 ½ cup amandelmeel
  • ½ theelepel keltisch zeezout
  • 1 theelepel fijngesneden rozemarijn
  • 3-4 gedroogde vijgen, fijngehakt
  • 1 ei
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze glutenvrije crackers

  1.  Meng de amandelmeel, zout, rozemarijn en vijgen
  2. Doe de eieren en olie erbij en roer tot het goed gemengd is
  3. Rol het deeg uit tussen 2 vellen bakpapier tot ongeveer 3 mm dik
  4. Snij het deeg met bv een pizzames in stukken van 5 bij 5
  5. Bak in de oven op 170 graden voor 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn
  6. Als ze afgekoeld zijn, zijn ze klaar om te serveren!
Broccoli spinazie soep met garnering van bosui en limoen

Energieke broccoli spinazie soep

Soms ben je echt toe aan en energieboost en deze soep is perfect voor zulke momenten. Super snel klaar en vol met vitamines zodat je ...

Nitraat, fluoride, chloor en kalk: wat zit er in mijn kraanwater en hoe zuiver ik het?

Volgens het Waterleidingbesluit moet water dat in Nederland uit de kraan komt, veilig zijn om te drinken. Wanneer water veilig is om te drinken, noemen ...
detix water

Recept voor detox water met aardbei en rozemarijn

De natuur levert veel voedingsmiddelen om te detoxen. Veel daarvan zijn eenvoudig van aard. Om een levenskrachtig detox water zelf te maken kan je het ...

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *