Glutenvrije crackers: Rozemarijn/vijgen crackers (paleo)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ingrediënten glutenvrije crackers

  • 1 ½ cup amandelmeel
  • ½ theelepel keltisch zeezout
  • 1 theelepel fijngesneden rozemarijn
  • 3-4 gedroogde vijgen, fijngehakt
  • 1 ei
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze glutenvrije crackers

  1.  Meng de amandelmeel, zout, rozemarijn en vijgen
  2. Doe de eieren en olie erbij en roer tot het goed gemengd is
  3. Rol het deeg uit tussen 2 vellen bakpapier tot ongeveer 3 mm dik
  4. Snij het deeg met bv een pizzames in stukken van 5 bij 5
  5. Bak in de oven op 170 graden voor 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn
  6. Als ze afgekoeld zijn, zijn ze klaar om te serveren!