Glutenvrije crackers: Rozemarijn/vijgen crackers (paleo)

Ingrediënten glutenvrije crackers

  • 1 ½ cup amandelmeel
  • ½ theelepel keltisch zeezout
  • 1 theelepel fijngesneden rozemarijn
  • 3-4 gedroogde vijgen, fijngehakt
  • 1 ei
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze glutenvrije crackers

  1.  Meng de amandelmeel, zout, rozemarijn en vijgen
  2. Doe de eieren en olie erbij en roer tot het goed gemengd is
  3. Rol het deeg uit tussen 2 vellen bakpapier tot ongeveer 3 mm dik
  4. Snij het deeg met bv een pizzames in stukken van 5 bij 5
  5. Bak in de oven op 170 graden voor 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn
  6. Als ze afgekoeld zijn, zijn ze klaar om te serveren!

Coronacrisis vertraagt vervangen loden waterleidingen, wat nu?

Uit nieuw onderzoek blijkt dat filtersystemen mogelijk een tijdelijke oplossing bieden bij loden waterleidingen. Nu we te maken hebben met een pandemie door het coronavirus, ...
artrose voorkomen

Wat is artrose en kun je artrose voorkomen?

Artritis is eigenlijk een verzamelnaam voor een aantal verschillende aandoeningen. Hieronder vallen artrose, de geleidelijke slijtage van gewrichtskraakbeen en een teveel aan botweefsel, vooral in ...
Manuka honing

De voordelen van Manuka honing

Manuka honing. Niet iedereen zal het kennen, maar door de steeds breder bekend geworden voordelen zien we deze honing steeds meer in de schappen van ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *