Mind

Wat is aromatherapie en hoe werkt het? 

Aromatherapie het is iets waar we veel over schrijven. In dit blog nemen we je mee in de gebruiken en gevaren van aromatherapie.

/ lees verder

10 redenen waarom niet alles perfect hoeft te zijn 

Perfectie is iets wat we willen bereiken, maar eigelijk is het geen haalbaar doel. In dit blog lees je over waarom je niet moet streven naar perfectie en hoe je van fouten juist kunt leren.

/ lees verder

Een at home spa day in je eigen huis, wat heb je nodig? 

Een heerlijke thuisspa, dat wil toch iedereen? In dit blog geeft Danielle tips om jouw eigen thuisspa te creëren met maar 5 dingen, zoals muziek, verzorgingsproducten en “aromatherapie” geurkaarsen.

/ lees verder

Hoe aromatherapie je kan helpen gemotiveerd te blijven

Aromatherapie kan helpen bij het vergroten en vasthouden van jouw motivatie. In dit blog lees je welke geuren je goed kunnen helpen bij het bereiken van jouw doel. Zo kunnen citrusgeuren je stemming verbeteren en helpt de geur van de lotusbloem tegen stress.

/ lees verder

Kan het voedsel dat je eet je humeur beïnvloeden?

In deze blog nemen we je mee in de vraag: hoe komt het wanneer ik gezond eet, ik me vrolijker voel. En door welk eten voel ik me totaal niet fit.

/ lees verder

Moeite met concentreren? Deze tips kunnen je helpen 

Concentreren, sommige dagen lukt het wel en andere dagen is het lastig. Je bent niet de enige want een merendeel van de mensen kampt hier mee, maar welke dingen kunnen je concentratie bevorderen? Je leest het in dit blog.

/ lees verder

Het geheim voor dagelijkse mindfullness 

Wat is het geheid van mindfulness en hoe pas je dit toe in jouw eigen leven? Met deze 5 stappen werk jij naar een gelukkiger, stressvrijer en betekenisvoller leven.

/ lees verder

Kunnen goede voornemens voor het nieuwe jaar je gezondheid schaden?

Misschien best een bijzondere vraag, maar wel een vraag met een belangrijke betekenis. Goede voornemens kunnen vaak voor een pittige uitdaging zorgen. Maar kan dit ook een effect op je gezondheid hebben?

/ lees verder

Het belang van een ochtendroutine voor hogere productiviteit

Hoe je je dag begint, heeft een grote invloed op hoe de rest van je dag zal verlopen. Als je de tijd neemt om een ochtendroutine in te stellen, zul je merken dat je gedurende de dag productiever en meer gefocust bent. Bovendien zul je meer energie hebben en je minder gestrest voelen.

/ lees verder

Gemotiveerd het nieuwe jaar in, 5 tips voor succes

Nu 2022 haar uitgang vind en het bijna tijd is voor 2023 is het tijd om je 5 tips mee te geven om in 2023 de veranderingen door te voeren waarmee dit jouw jaar gaat worden!

/ lees verder