Body

Douche vs. Bad: wat is beter voor je gezondheid?

Douchen of toch in bad, wat is nou eigenlijk beter voor je gezondheid? En wat moet je doen als je een gevoelige huid hebt? In dit blog lees je er alles over!

/ lees verder

Wat doet magnesium in het lichaam? 

Met magnesium kan je een tekort aan mineralen aanvullen. Magnesium zorgt er namelijk voor dat je jezelf een stuk energieker voelt! In dit blog leggen we uit hoe lichamelijke problemen opgelost kunnen worden met behulp van magnesium en epsomzout.

/ lees verder

Tips om je huid in de winter te verzorgen 

Het is tijdens de wintermaanden extra belangrijk om je huid te verzorgen, met deze tips zorg jij goed voor je huid tijdens de koudere dagen.

/ lees verder

Voel je weer zelfverzekerd in je lichaam

Naarmate mensen ouder worden, kunnen zij te maken krijgen met incontinentie. Heb je zelf last van het niet op kunnen houden van je plas? Dit is niks om je voor te schamen. In dit artikel vertellen we meer over verschillende types incontinentiemateriaal.

/ lees verder
FITPLEIN - SPORT

(39 Artikelen)

Welke soort yoga is geschikt voor mij?

Er zijn zoveel verschillende soorten Yoga. In deze blog bespreken we de verschillende soorten en welke yoga het meest geschikt was voor jou!

/ lees verder

Padel – De populairste sport van het moment

Padel, het is een leuke sport die overgekomen is vanuit Mexico. Het is combinatie tussen tennis en squash en is op dit moment 1 van de populairste sporten van het moment.

/ lees verder

Zwemmen: grootste voordelen en tips

De ene doet aan krachttraining, de ander zwemt. In dit blog hebben we de voordelen van zwemmen op een rijtje gezet. Zo helpt zwemmen bij het verlichten van stress, maar ook bij het verbeteren van de cardiovasculaire gezondheid.

/ lees verder

In 5 stappen je lenigheid en mobiliteit vergroten 

We willen allemaal ons lijf fit en gezond houden, maar kijken daarbij te weinig naar onze lenigheid en mobiliteit. Met deze 5 eenvoudige stappen maak jij jouw lijf een stuk flexibeler.

/ lees verder
FITPLEIN - TECHNOLOGY (1)

detoxen

Bekijk alles

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.