& Meer

De gezondheidseffecten van thee

Thee blijft één van de meest populaire dranken ter wereld, en de gezondheidseffecten van thee zijn dan ook vele malen onderzocht. Wij zetten ze allemaal voor je op een rijtje in dit artikel.

/ lees verder

Een natuurlijke kerst: Verander je huis in een oase van rust met deze tips

Als tegenreactie op de drukke maatschappij kiezen we dit jaar massaal voor natuurlijke kerstdecoratie. Hoe je dit doet legt Jolanda je in dit artikel haarfijn uit.

/ lees verder

Herfst staat voor verandering, 5 manieren om dit seizoen optimaal te gebruiken

De blaadjes aan de bomen kleuren rood, geel en bruin, het wordt steeds weer iets kouder, en de pumpkin spice lattes zijn intussen in elke coffeeshop te vinden. Het is weer herfst!

/ lees verder

Inuline gebruiken als zoetstof en vezel: doen of niet doen?

Inuline is een nog vrij onbekend stofje wat pas sinds kort meer naamsbekendheid heeft gekregen. Wat inuline precies is en waarom het zeker de moeite waard is dit wonderstofje in huis te halen leggen we in dit blog uit.

/ lees verder

Wist jij dit al over de herfstige superfood de pompoen?

Pompoen iedereen kent deze groente maar weinigen weten dat pompoen als superfood door het leven mag gaan. Waarom en wat de voordelen van pompoen eten zijn ontdek je in dit artikel.

/ lees verder

De relatie tussen onze voeding en klimaatverandering

Het klimaat komt steeds vaker aan bod in het nieuws en op social media. Maar iets waar weinig over gesproken wordt is het effect van klimaatverandering op onze voeding. Daarom in dit artikel meer over de relatie tussen onze voeding en het klimaat.

/ lees verder

Wat is jouw Ayurveda dosha en wat betekent het voor jou?

In de ayurveda bestaan er Dosha’s (persoonstypes). In dit artikel ontdek je welk ayurveda-type bij jou past en hoe je deze kennis in je voordeel kan gebruiken.

/ lees verder

Wat is collageen en waarom zou jij het moeten gebruiken?

Is collageen echt een wondermiddel, en zo ja hoe kan je zorgen voor een optimale werking van dit stofje? In dit artikel vind je het antwoord.

/ lees verder

Stappenplan: In 7 stappen voldoende water drinken, ook in de koude maanden

Water drinken is goed voor je, maar hoe zorg je ervoor dat je voldoende drinkt? In deze 7 stappen lukt het een stuk makkelijker.

/ lees verder

De verrassende gezondheidsvoordelen van het dagelijks drinken van thee

Thee is meer dan alleen een heerlijk drankje. Studies hebben aangetoond dat dagelijks theedrinken vele gezondheidsvoordelen biedt. Welke? Dat ontdek je in dit artikel.

/ lees verder