& Meer

Drinkwater: haal je het zelf uit de natuur of is kraanwater toch beter?

Kraanwater, water uit de natuur of toch fleswater. Wat is het beste voor je? Dat lees je in deze blog geschreven door Lara.

/ lees verder

Tips om drinkwatergebruik te verminderen zonder dat je hier iets van merkt

Wanneer je deze makkelijke tips kan jij je drinkwatergebruik verminderen. Zonder echt veel te veranderen in je dagelijkse gebruik.

/ lees verder

Waarom water filteren?

In dit blog hebben we het over waarom het goed is dat je je water filtert. Dit komt omdat water uit de kraan waarschijnlijk niet verstandig is.

/ lees verder

Helpen bijenpollen echt bij hooikoorts?

In dit blog vertellen we welke feiten waar en onjuist over het gebruik van bijenpollen tegen hooikoortsklachten.

/ lees verder

MCT olie aan je koffie toevoegen, feit of fabel?

MCT olie het is iets waar we tegenwoordig veel over lezen. In deze blog neemt Danielle je mee of het handig is om MCT olie toe te voegen aan je koffie!

/ lees verder

Zo word je expert in het bijhouden van een eetdagboek

Het bijhouden van een eetdagboek is vooral om gezondere keuzes te maken bij je voeding. In dit blog nemen we je mee waarom het belangrijk is om er een bij te houden.

/ lees verder

Dit is hoe je je eten zoeter maakt zonder suiker 

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je zin hebt in een stukje chocola, een biscuitje, een stuk gebak, suiker in de koffie of …

/ lees verder

Alle ins en outs van het Paleodieet

Het paleodieet stamt af van hoe onze voorouders leefden. Zij aten wat de natuur hen bracht, net als bij het paleodieet, zoals vis, vlees, groente, fruit, noten, zaden en eieren. Lara neemt je in dit blog mee in de ins en outs van dit dieet. Zou dit dieet wat voor jou zijn?

/ lees verder

Welke type kaarsen bestaan er en hoe kies je een kaars die niet schadelijk is?

Er zijn veel verschillende soorten kaarsen, maar hoe kies je de beste kaars uit? Welke kaarsen zijn het minst of helemaal niet schadelijk en waar moet je op te letten tijdens jouw keuze om een kaars te kiezen? Wij zetten de kaarsen die niet schadelijk zijn op een rijtje.

/ lees verder

Welke gewoontes helpen mee aan een gezond en gebalanceerd leven?

De basis dingen van gezond leven weten we. Maar welke makkelijke dingen kunnen we nog meer doen om een gezonder en gebalanceerder leven te leiden?

/ lees verder