Je lichaam ontzuren met alka supplementen

Je lichaam ontzuren kun je zelf. Als er geen sprake is van ernstige verzuring, is het mogelijk om je lichaam te ontzuren met voeding. Soms kan je lichaam het niet meer zelf aan, bijvoorbeeld na een zware operatie, door veelvuldig gebruik van medicijnen of door een lange periode van ernstige stress.

3 redenen om te ontzuren met alka supplementen

1)  Je hebt specifieke verzuringsklachten.

Je hebt mogelijk al jaren last van lichamelijke klachten of ongemakken. Met pH meetstrips heb je je pH-waarde gemeten en wat blijkt? Je pH-waarde is veel te laag: je bent verzuurd. Je wil zo snel mogelijk van je klachten af en je helpt jezelf met natuurlijke supplementen.

2)  Je hebt alles al geprobeerd om zelf je lichaam te ontzuren.

Je hebt je voeding aangepast naar zo veel mogelijk basische voeding, maar toch blijft je pH-waarde te laag. Dat kan. Zeker naarmate we ouder worden is ons lichaam steeds minder goed in staat de zure afvalstoffen te verwijderen waardoor ze ophopen in het lichaam.

3)  Je wil lekker blijven eten en een wijntje blijven drinken.

Ja hoor, hier zit ik zelf! 😉 Ik heb helemaal geen zin in een rotleven van continu op mijn voeding letten! Voor een goede zuurbalans geldt als richtlijn dat je 80% basische en 20% zuurvormende producten kan eten. Nou, in ons westerse voedingspatroon moet je flink je best doen, want de meesten van ons (ikzelf inclusief) krijgen 60% tot 70% zuurvormend voedsel binnen! Zelf doe ik mijn best om iets vaker basische voeding te eten en verder vul ik aan met basische supplementen om mijn zuur-base balans in evenwicht te houden. Eens in de zoveel tijd meet ik mijn pH-waarde met een pH meetstripje en die is prima in orde zo! Dat is nog eens makkelijk 😉

Welk Alka supplement past bij jou?

Om ontzuren een heel leven lang vol te houden, beveel ik je aan om voor ontzuringsproducten te kiezen die passen bij jouw levensstijl. Hieronder beschrijf ik achtereenvolgens de kenmerken van Alka® Druppels, Alka® Tabs, Alka® Bad, Alka® Thee en Alka® Greens. Hopelijk help ik je zo bij je keuze! 

Alka Druppels

Alka® Druppels

Alka Druppels zijn basische druppels die bij toevoeging aan je drinkwater de pH waarde ervan verhoogt. Hierdoor ontstaat basisch water. Als je basisch water drinkt, ontzuur je je lichaam actief. 

Drink 5 glazen water met telkens 3 Alka® Druppels verdeeld over de dag om je lichaam optimaal te ontzuren. Drink op een zo leeg mogelijke maag, bijvoorbeeld direct na het opstaan, 20 minuten voor of 1,5 uur na een maaltijd en vlak voor het slapen gaan.

1 flesje Alka® Druppels is goed voor minimaal 2 maanden dagelijks gebruik. 

 

Alka Tabs

Alka Tabs

Alka Tabs zijn basische tabletjes waarmee je gemakkelijk je lichaam dagelijks kan ontzuren. De tabletten bestaan uit de juiste verhouding natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat, die zorgt voor een evenwichtige vochtbalans in- en tussen de lichaamscellen. Door een maagsapresistente coating vallen de tabletten pas uit elkaar in je darmen. De bicarbonaten worden via de darmwand in je lichaam opgenomen, waarna ze de opgehoopte afvalzuren in je lichaam losweken en neutraliseren. 

Je neemt 3 x daags 1 tablet na de maaltijd. Dat is alles! Als je niet gemakkelijk water drinkt, zijn de Alka® Tabs een ideale combinatie met Alka® Druppels. 

 

Alka Bad

Alka Bad

Alka Bad is uniek basisch badzout dat goed helpt bij het verkrijgen van een gezonde huid, soepele spieren, tegen schimmels, overtollig vocht en cellulitis.  

Je oude verzuurde opperhuid wordt door Alka® Bad geneutraliseerd, waarna de regulerende werking van je talgklieren weer zorgt voor een nieuwe en optimale opbouw van de onderhuidse vetlaag. 

Naast een weldadige hoeveelheid mineralen en sporenelementen die via de huid worden opgenomen, krijgt je huid een diepe reiniging waardoor je huid weer goed kan ademen. Na enkele baden is je huid zachter dan ooit!

 

Alka Thee

Alka Thee

Alka Thee is niet alleen gemakkelijk ontzuren, maar ook lekker ontzuren! Met maar liefst 52 (!) soorten kruiden bevat Alka® Thee het gehele spectrum aan elementen die zorgen voor een optimale ontzuring van je lichaam. Omdat er een grote variatie is aan kruiden kan je Alka® Thee dagelijks drinken om te ontzuren. 

Drink 3 tot 4 koppen Alka® Thee voor een sterk ontzurende werking. Het kruidenfilter 5 minuten laten trekken en klaar is je alka thee. 

 

Alka Greens

Alka Greens Sticks

Alka Greens is met recht een uitgebreid hoogwaardig voedingssupplement boordevol essentiële voedingsstoffen. We komen bij lange na niet aan de benodigde hoeveelheid groentes, fruit en kiemgrassen die we nodig hebben, laat staan in voldoende variatie. Juist deze voeding bevat zeer basische voedingsstoffen. Alks® Greens bevat 100% natuurlijke extracten van een zeer grote variëteit groentes, fruit, kiemgrassen, maar ook vezels en enzymen. 

Dagelijks 1 glas Alka® Greens maakt je vitamine- en mineralensupplementen overbodig en ondersteunt bovendien een gezonde zuurbalans. Begin elke dag met 1 portie gezond! 

1 reactie op “Je lichaam ontzuren met alka supplementen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *