Contact

Stel je vraag of laat ons weten wat je van Fitplein vindt!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen. We vinden het altijd leuk om een praatje te maken. Je mag altijd contact opnemen over bestellingen geplaatst via een van onze shops of als je een vraag hebt over een van de blogs. Heb je ideeën voor ons platform of zou je graag iets over een specifiek onderwerp willen weten stuur ons dan een berichtje via onderstaand contactformulier en we reageren zo snel mogelijk!

Ben jij onze nieuwe collega?!

Healthy foodie / bloggek / pinterest fanaat of iets anders?

Wij zijn momenteel op zoek naar MBO stagiaires in de richtingen marketing en/of ondernemerschap/E-commerce. Ben jij creatief en kan je makkelijk meebewegen in een klein, snelwerkend team. Stuur dan je CV en motivatiebrief op via info@fitplein.nl.

Fitplein is ook op zoek naar bloggers die het leuk vinden om voor ons te schrijven. Lijkt je het leuk om over onderwerpen waar jouw interesse naar uit gaan te schrijven laat het ons weten!

Schrijven voor Fitplein.nl kan op vaste basis maar kan in overleg ook sporadisch plaatsvinden. Op die manier schrijf je alleen wanneer jouw creativiteit toeslaat.