Paleo recept: gevulde paprika’s

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Dit paleo recept voor gevulde paprika’s is niet alleen paleo, maar ook glutenvrij en zuivelvrij. Bovendien is het geschikt voor vegetariërs.

Ingrediënten gevulde paprika’s

  • 2 paprika’s
  • 3 eieren
  • 1 tomaat in stukjes
  • 1 kleine ui
  • beetje broccoli
  • 1 eetlepel roomboter
  • 1/8 cup melk naar keuze (bv kokosmelk)
  • cayenne peper
  • peper en zout

Bereiding gevulde paprika’s

  1. Snij de paprika’s doormidden en haal de zaadlijsten eruit. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Mix het ei met de melk.
  3. Smelt de boter op matig vuur en voeg de groenten (alles behalve de paprika) toe. Laat langzaam zacht worden. Af en toe doorroeren. Je kan er ook eventueel wat vlees naar keuze aan toevoegen.
  4. Roer de groenten door het ei en voeg wat cayenne peper, peper en zout toe.
  5. Vul de halve paprika’s met het mengsel en bak voor ongeveer 35 minuten in de oven. (Een prikker moet er schoon uitkomen.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEEST VERKOCHT IN SHOP