Review Better Health Event en hét nieuwe boek van Juglen Zwaan én introductie Lavera producten!

Laatst was ik werkzaam als holistisch huidspecialist bij Lavera op het Better Health Event van Amber Alberda. Hét gezonde food & lifestyle evenement van Nederland wat dit jaar voor de 2e keer georganiseerd werd. De crème de la crème van o.a. voedingsdeskundigen, schrijvers en healthcoaches verzorgden lezingen en workshops. Ralph Moorman, Marjolein Dubbers, Richard de Leth, Rineke Dijkinga en Juglen Zwaan trokken volle zalen. Naast de sprekers waren er ook veel gezonde merken aanwezig om hun producten te laten ervaren en de bezoekers te informeren. Merken zoals Terrasana, Mattisson, Royal Green Naturals , Ghee Easy , Weleda en Lavera (per deze week vind je Lavera ook in onze webshop).

Van Juglen Zwaan ontving ik zijn nieuwe boek De Voedingswijzer, wát een geweldig kado! Ik heb al De Supplementenwijzer van Juglen welke ik als overzichtelijke gids voor het gebruik van supplementen gebruik. Zowel voor mijzelf, als bron voor mijn schrijfwerk én in mijn praktijk.  ‘De Voedingswijzer’ is een zeer compleet naslagwerk waarin bijna alle onbewerkte, natuurlijke voedingsmiddelen aan bod komen. Zo uitgebreid, praktisch en met meer dan 2000 referenties naar wetenschappelijke studies is een must have als je van een gezonde voedingsstijl houdt. Uiteraard hebben wij dit boek in ons assortiment opgenomen!

Lavera is een heerlijk merk om voor te werken, 100% natuurlijke huidverzorging én make-up met een duurzame bedrijfsvoering. De producten ken ik uit mijn eigen praktijk en het was weer eervol om 2 dagen de bezoekers te mogen inspireren om uitsluitend voor natuurlijke ingrediënten in huid- lichaamsverzorging te kiezen. Het valt mij elke keer weer op dat er veel mensen al een omslag hebben gemaakt in puur en onbewerkte voeding maar nog niet voor natuurcosmetica kiezen. In heel veel gevallen wéét men niet dat in hun douchegel, deo, scheerproduct, crème, lipstick etc synthetische stoffen zitten. De ‘greenwashing’ is immers groot in cosmetica land en de branche loopt achter op de voedingsbranche. Met Lavera ben je zeker van puur natuur, daarom vindt je vanaf heden ook huidverzorging én make-up van dit (h)eerlijke merk in onze webshop

Hopelijk organiseert Amber Alberda volgend jaar wéér een Better Health Event. Wil je tot die tijd inspiratie van haar ontvangen? Bestel dan hier haar boek “Eet jezelf mooi, slank & gelukkig”.

Gezonde groet,

Danielle Ooteman – team Fitplein.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.