De 8 ultieme Skin Food-tips!

Wat ben ik verslááfd aan Weleda’s Skin Food. Een topproduct voor elk huidtype, elke leeftijd, gezicht, lichaam, handen en voeten. In deze blog geef ik je de 8 ultieme Skin food-tips! Liefs, Danielle Ooteman

De 8 ultieme Skin Food-tips!

1. Als verzorgend masker
Kan je gezicht een oppepper gebruiken? Breng dan Skin Food  eenmaal per week –bijvoorbeeld na je welverdiende verwenritueel – aan op je gezicht als masker waar je ook mee gaat slapen. Je zult versteld staan van het effect op je huid: een echte boost aan voeding.

2. Als aanvulling bij je dag- of nachtcrème
Vooral tijdens de winterperiode kan je gezicht droger en ruwer aanvoelen. Tussendoor kun je dan even extra smeren met Skin Food, als aanvulling op je gebruikelijke dag- en nachtcrème. Denk er wel om dat de formule zeer rijk en vol is. Spaarzaam aanbrengen is dus mijn advies, wat overigens geldt voor elk Weleda  product.

3. Als handverzorging
Bij droge of ruwe handen doet Skin Food wonderen. Ook als de huid kloofjes vertoont. Laat je handen 15 minuten rusten in een warm badje waar je een van Weleda’s badmelken  aan hebt toegevoegd. Scrub ze vervolgens met Berken Douchepeeling  en masseer ze daarna rijkelijk in met Skin Food. Doe dit bij voorkeur voor je gaat slapen, en draag ’s nachts katoenen handschoenen. De ingrediënten doen de hele nacht hun werk en maken je handen weer heerlijk zacht.

4. Als voetverzorging
Ook je voeten verdienen Skin Food. Pas dezelfde behandeling toe als bij tip 3, en ga slapen met katoenen sokjes. Resultaat verzekerd.

5. Als verzorging van de nagelriemen
Zeker tijdens de winterperiode kunnen je nagelriemen wel wat extra aandacht gebruiken. Masseer ze dagelijks in met een beetje Skin Food, zodat ze zacht en soepel blijven.

6. Als hersteller
Gekrabd door de poes, geschaafd in de tuin of (te hard) gekust door de zon? Wrijf het plekje dagelijks in met Skin Food, dan is het al snel niet meer te zien.

7. Als lipverzorging
Je lippen verzorg je het beste met een lippenbalsem, maar als je die niet meteen bij de hand hebt, kun je ter afwisseling ook Skin Food gebruiken. De mooie, natuurlijke glans krijg je er gratis bovenop!

8. Als make-up
Skin Food is niet alleen een verzorgende crème, maar je kunt er ook heel creatief mee aan de slag om je make-up extra glans te geven. Vermeng een heel klein beetje Skinfood met je getinte dagcrème, make-up of CC cream.

Bron: Weleda Magazine column Danielle Ooteman

purya

PUR YA! Marktintroductie in Nederland

PUR YA! hoogwaardige eiwitten i.c.m. superfoods, wauw! Al 25 jaar vindt elk jaar in februari de BioFach plaats in de NürenbergMesse in Neurenberg (Duitsland). De ...
gember-gezond

Waarom is gember gezond?

Of gember gezond is? Gember kan misselijkheid tegengaan, helpt de spijsvertering te bevorderen en kan pijn verminderen; gember. Dit kruid wordt al duizenden jaren in de ...

De omega-3 en -6 verhouding: waarom is dit zo belangrijk?

In deze blog staat centraal alles wat je moet weten over omega -3 en -6 vetzuren.

1 gedachte over “De 8 ultieme Skin Food-tips!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *