Paleo crackers op basis van kokosmeel

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ingrediënten paleo crackers met kokosmeel

  • 3 eetlepels tahini
  • 1 eetlepel zachte roomboter of kokosolie
  • 1 ei
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  • snufje zout
  • 1 eetlepel mosterd
  • 2 1/2 eetlepel biologisch kokosmeel

Bereidingswijze paleo crackers met kokosmeel

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C
  2. Mix tahini, boter, ei, sesamzaadjes, zout en mosterd. Voeg de kokosmeel toe en meng tot een plakkerig mengsel.
  3. Rol het mengsel tot een bal en leg het tussen 2 ligt in geoliede stukken bakpapier. Rol uit tot een plak van ongeveer 3-5 mm dik. Verwijder 1 laag bakpapier en snij met een pizzasnijder het deeg in zodat het makkelijker breekt als het gebakken is.
  4. Bak in het midden van de oven voor ongeveer 15 minuten.

4 reacties op “Paleo crackers op basis van kokosmeel”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *