Ingrediënten paleo crackers met kokosmeel
- 3 eetlepels tahini
- 1 eetlepel zachte roomboter of kokosolie
- 1 ei
- 2 eetlepels sesamzaadjes
- snufje zout
- 1 eetlepel mosterd
- 2 1/2 eetlepel biologisch kokosmeel
Bereidingswijze paleo crackers met kokosmeel
- Verwarm de oven voor op 170 °C
- Mix tahini, boter, ei, sesamzaadjes, zout en mosterd. Voeg de kokosmeel toe en meng tot een plakkerig mengsel.
- Rol het mengsel tot een bal en leg het tussen 2 ligt in geoliede stukken bakpapier. Rol uit tot een plak van ongeveer 3-5 mm dik. Verwijder 1 laag bakpapier en snij met een pizzasnijder het deeg in zodat het makkelijker breekt als het gebakken is.
- Bak in het midden van de oven voor ongeveer 15 minuten.
4 reacties op “Paleo crackers op basis van kokosmeel”
wat is tahini?
Is dat iets anders dan tahin?
Hi Hetty, dat is exact hetzelfde!
Waar, in welk schap, vind ik Tahin, bv bij AH?
Kan het ook zonder de tahini