Recept voor detox water met aardbei en rozemarijn

De natuur levert veel voedingsmiddelen om te detoxen. Veel daarvan zijn eenvoudig van aard. Om een levenskrachtig detox water zelf te maken kan je het beste een karaf gebruiken, zodat je naar behoefte kan inschenken. Bovendien drinkt gekoeld water tijdens warme en droge dagen lekkerder weg, zeker als het voorzien is van een aangenaam smaakje. Hier een detox recept.

Ingrediënten detox water:

  • Een kopje gewassen aardbeien, kroontjes verwijderd, in plakjes gesneden
  • 2 koppen watermeloen, in kleine stukjes gesneden en eventueel de pitjes verwijderd
  • 2 takjes verse rozemarijn, gewassen
  • Optioneel: extra detox

Bereiding: Neem de karaf en vul voor de helft met water. Voeg de aardbeien, de meloen en de rozemarijn toe. Zorg dat vooral de rozemarijn onderin ligt. Zet de karaf een nacht in de koelkast zodat het water alle kracht van de ingrediënten kan opnemen. Koel water drinkt het lekkerst. Geniet er van.

kokos noten spread

Recept voor een spread van noten en kokos

Maak je eigen snack, spread of gezonde beleg met dit fijne kokos en noten spread recept. Gezond, vol eiwit, vitamines, omega 3 vetzuren en op ...
spirulina tabletten of spirulina poeder

Spirulina – wat is het en wat doet het?

Spirulina wordt als superfood gezien door de vele gezondheidsvoordelen. Leer hier alles over wat spirulina is en wat het doet.

Kunnen goede voornemens voor het nieuwe jaar je gezondheid schaden?

Misschien best een bijzondere vraag, maar wel een vraag met een belangrijke betekenis. Goede voornemens kunnen vaak voor een pittige uitdaging zorgen. Maar kan dit ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *