Glutenvrije pannenkoeken

Smullen van glutenvrije pannenkoeken

Ik ben dol op pannenkoeken! Zoet, hartig, je kan mij er wakker voor maken 😉 Hier mijn zoete favoriet: met banaan en ahornsiroop.

Ingrediënten voor 6 lichte pannenkoeken

Bereiding

  • Doe de bloem in een kom, doe het ei erbij en een kwart van de melk.
  • Gebruik een mixer en meng het tot een egale pasta.
  • Zodra de pasta klontervrij gemixt is, voeg dan rustig de rest van de melk toe en mix tot een gladde massa.
  • Laat het beslag 20 minuten rusten voor het beste resultaat. Vlak voor gebruik nog even doorroeren.
  • Verhit een kleine koekenpan en doe er een beetje kokosolie in. Wanneer de boter begint te schuimen, giet je een kleine hoeveelheid van het mengsel in de pan en draai de pan rond om een dunne laag te krijgen (het flensje).
  • Bak beide kanten totdat ze lichtbruin kleuren.
  • Serveer met verse plakjes banaan en agave siroop (of elke andere topping die je lekker vindt!)

Te weinig tijd of geen zin? Gebruik dan een glutenvrije biologische pannenkoekmix!

Vrouw die CBD olie inneemt

CBD en de rol van het endocannabinoïdesysteem

Wereldwijd hebben miljoenen mensen er al positieve ervaringen met CBD. Maar wat is CBD nu precies en waarom zou je het moeten proberen?
chia pudding

Chia pudding met noten en fruit

Chia pudding is heerlijk en is aan een enorme opmars begonnen! Chiazaadjes hebben de eigenschap zich aan water te binden, waardoor je een stevige substantie ...
Broccoli spinazie soep met garnering van bosui en limoen

Energieke broccoli spinazie soep

Soms ben je echt toe aan en energieboost en deze soep is perfect voor zulke momenten. Super snel klaar en vol met vitamines zodat je ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *