Fitness hoelahoep: voor een strakke buik!

Sinterklaasactie bij Bodyhoop®!

Wow wat tof: een strakke buik met de hoelahoep!

Een superactie kwam ik dit weekend tegen: de sinterklaasactie van Bodyhoop®.

Het is alweer twee jaar geleden dat ik een half jaar lang intensief met een personal trainer heb gesport om in shape te komen. Afzien was het! En dan ben je in shape en wil je natuurlijk die mooie contouren heel lang behouden. Op advies van mijn trainer kocht ik toen een professionele fitness hoelahoep, een ‘verzwaarde’ hoepel waarmee ik in 10 minuten per dag mijn strakke buik onderhoud. Ik vind het geweldig! Alleen, met de kinderen (met een kinderhoepel uiteraard), met mijn partner, of als instrument bij een stevige bootcamp. Het mooiste is: het kan altijd.

Wil jij ook een platte buik? Maar heb jij ook geen zin in saaie en moeilijke buikspieroefeningen? Kijk dan even naar de sinterklaas actie van Bodyhoop®. 

Bodyhoop-nieuw-model-fitness-hoelahoep

Bodyhoop® is een Nederlands product en voorloper in de markt op gebied van de fitnesshoelahoeps. Dit weekend introduceerde Bodyhoop® haar allernieuwste model en jij kunt profiteren van een éénmalige introductieprijs! Jouw korting kan oplopen tot maar liefst € 19,00 via de Let’s buy it together actie!

Benieuwd hoe de actie werkt? Klik hier en help Sinterklaas alvast een handje met de inkoop van het leukste Sinterklaas cadeau!

 

De normale verkoopprijs van de Bodyhoop (dus zonder Sinterklaasactie) is € 59,00 incl. verzending, 9 leuke workout video’s en een stretchband voor arm- en borstspiertraining.

Ik hoop op veel inschrijvingen zodat jullie allemaal de maximale korting krijgen voor deze professionele fitness hoelahoep!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *