Sportvasten dag 8: opbouwdag 2

Vandaag de tweede opbouwdag. Gisteravond al even keken wat er op het menu staat. Ik kijk enorm uit naar de magere kwark met fruit. Verder vul ik het een beetje aan. Ik doe er ook een schep Kievit Blend bij. Deze superfoodmix geeft je direct een goede start van de dag. Dertig gezonde ingrediënten, puur, natuur!

Eerst maar eens op de weegschaal. Ik ben 0,4 kg aangekomen. Niet leuk, want ja, ik snap dat je niet iedere dag 0,6 kg af kan vallen, maar aankomen, nee, daar zit ik niet op te wachten. Gelukkig heb ik zo een afspraak met mijn trainer dus kan hem vragen wat er aan de hand is. Of dit een normaal patroon is.

Aangekomen, tijdens sportvasten!

Na het ontbijt ga ik naar de sportschool. Ik hoef mezelf niet te wegen, maar zeg natuurlijk wel dat ik ben aangekomen. Hij geeft aan dat dit een normaal patroon is omdat je na het vasten weer voedsel eet. Geen rede tot zorg dus. Het trainen verloopt verder prima. Ik dacht dat ik misschien wel weer zou willen trainen in de sportschool maar ik vind buiten lopen zoveel fijner. De lucht, de konijntjes, de vrijheid, harde muziek in mijn oren, even een ‘alleen met mezelf’ momentje, dat geef ik niet op.

Rusteloos

De rest van de dag verloopt wat rusteloos. We willen wat leuks gaan doen, maar ik realiseer me nu des te meer dat dit altijd gepaard gaat met eten en drinken. En ja, dat is nu net wat ik niet onbeperkt mag hebben. Dan maar een rondje lopen met mijn twee meisjes. Het is mooi weer maar ik heb twee truien aan en een winterjas. Ik heb het nog steeds erg koud. Heel erg koud.. dat is niet prettig. Verder voel ik me wel goed, geen honger, wel een beetje prikkelbaar. Ja, ik moet gewoon eerlijk zijn.

Als de kindjes slapen besluit ik op tijd naar boven te gaan en mezelf te verwennen met een lekker boek. Dat is ook genieten. Ik ga om 21:30 slapen met een twee pyjama’s.

Tot morgen!

Maureen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *