Sportvasten dag 9: opbouwdag 3

Vandaag heb ik een drukke werkdag. Ik merk dat dit goed voor mij is. De tijd vliegt voorbij, ik bouw lekker op en ik heb geen trek. Dat hardlopen in de ochtend is ook geen straf. Normaal loop ik een uur en nu een half uur. Makkie dus. Gelukkig wel weer wat afgevallen. Want dat is toch ook een doel. Om precies te zijn 1 kg. Het totaal is nu 5 kg in 9 dagen.

Ik voel deze dag niet als ‘heel streng’. Je mag genoeg eten en ik eet zelfs niet alles op. Als ik zie dat ik 100 gram pistachenootjes mag eten is dat heel veel. Nu kun je niet de ene calorie met de ander vergelijken, maar 100 gram is wel 640 kcal. Nou dat vind ik echt teveel. En daarnaast zijn er ook andere alternatieven met genoeg gezonde vetten. Gelukkig heb ik het minder koud nu, dat is fijn.

Verder pas ik mijn voedingsschema een beetje aan. In plaats van tonijn in blik koop ik een stukje verse tonijn die ik als sashimi op kan eten samen met een salade. Heerlijk! Echt genieten en ook echt meer dan voldoende. Het sportvastenmenu is wel erg eenzijdig en niet heel erg gezond vind ik. Tonijn uit blik bijvoorbeeld of steeds pistachenootjes.. Maar goed, er zal wel een verhaal aan zitten waarom hier voor gekozen is. Gelukkig heb ik de hele middag geen trek en neem voor dit maaltje vaker te nemen.

Deze dag is voorbij gevlogen.

Morgen de laatste dag!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *