1. Voor de bodem: meng alle ingrediënten in jouw krachtige blender tot je een plakkerige massa heb gekregen.
  2. Neem ongeveer een eetlepel van deze plakkerige massa en druk deze gelijkmatig in de bodem van het silicoon cupje. Herhaal totdat alles op is.
  3. Plaats in de koelkast terwijl je de volgende laag aan het voorbereiden bent.
  4. Voor het middenste deel van de ijskoekjes: blend alle ingrediënten totdat je een gladde massa hebt. Verdeel gelijkmatig tussen de cups. Plaats minimaal een uur in de vriezer.
  5. Voor de toplaag: Smelt eerst de cacaoboter. Voeg dan honing (of een andere zoetstof) toe en roer goed. Voeg het cacaopoeder en roer. Voeg de cacaonibs (als je ze gebruikt) toe en roer opnieuw. Giet de chocolade over de ijskoekjes. Gebruik ongeveer een eetlepel van de chocolade per ijs.
  6. Plaats in de vriezer gedurende minstens 6 uur, bij voorkeur gedurende de nacht.
  7. Haal 10 minuten voor het opdienen uit de vriezer.
  8. Smullen!

raw vegan ijskoekjes