Sportvasten dag 6: the switch!

Om 6 uur ben ik wakker en denk direct aan mijn meetmoment… Blijf nog even liggen en doe om 7:15  een test. Yess! Bijna paars, nivo 4.  Er zijn 5 nivo’s en vanaf nivo 3 ben je in ketose.  Als je in ketose bent dan verbrandt je lichaam vet i.p.v suikers of koolhydragen. Ook bijna een kg afgevallen. Geen slecht resultaat. In totaal 3,8 kg in 5 dagen.

Veranderde strategie

Helemaal blij en met de nodige energie begin ik tegen mijn vriend aan te praten die net wakker wordt. Heb je een ‘praatkick’ ofzo? Ik weet het niet, maar ik voel me goed.

Heb ook zin om te lopen. Dat ga ik dan ook direct doen met een veranderde strategie. Ik neem toch eerst mijn 150 ml verse jus d’orange. Ik hoop dat ik onder invloed van deze suikers beter loop. En ja, het gaat iets beter, maar nog steeds niet zoals ik gewend ben. Het loopt zwaar, alsof ik een halve marathon gelopen heb.

Sportvasten maakt koud!

De dag verloopt goed al merk ik wel dat ik aan het einde van de dag moe ben. Ik ga daarom om 21:30 naar bed met drie truien aan en een pyjamabroek.  En een kruik in de aanslag. Nu is het weer ook omgeslagen, maar tijd voor een kruik daar is het normaal gesproken nog wat vroeg voor. Door het verbranden van vet ben ik enorm koud. Vooral mijn handen en voeten. Heel onprettig, vind ik dat. Nou ja, niet zeuren. Snel gaan slapen zodat we morgen eindelijk weer iets kunnen eten. Droom van een heerlijk fris appeltje:)

Tot morgen!

Maureen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *