Glutenvrij brood: paleo focaccia met rozemarijn

Ingrediënten glutenvrij brood Focaccia

Bereiding glutenvrij brood Focaccia

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Meng de droge en de natte ingrediënten apart van elkaar en daarna door elkaar.
  3. Laat even staan zodat de kokosmeel het vocht goed op kan nemen.
  4. Besprenkel met de rozemarijn.
  5. Zet voor ongeveer 15 minuten in de oven.
  6. Mix wat olijfolie, rozemarijn en zout door elkaar en schenk dit voor het serveren over de focaccia. Eet smakelijk.
Bloemkoolpizza

Bloemkoolpizza, lekker en gezond!

Bloemkoolpizza lekker en gezond ! Deze bloemkoolpizza is heel leuk om als avondeten of lunch te eten maar het is natuurlijk geen pizza zoals wij die ...
sportvasten

Sportvasten dag 6: the switch!

Om 6 uur ben ik wakker en denk direct aan mijn meetmoment… Blijf nog even liggen en doe om 7:15  een test. Yess! Bijna paars, ...
raw veganistisch ijskoekjes

Raw vegan chocolade-munt ijskoekjes

Geloof me jongens: deze choco-mint ijskoekjes smaken goddelijk. De combinatie van munt en chocolade is echt super. Je hebt kleine siliconen cups nodig om de ijsjes te kunnen ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *