Superfood Smoothie Recept met rijstemelk, fruit en superfoods

Wat je vandaag ook op de planning hebt staan, het is elke dag een nodige dag om met je gezondheid bezig te zijn en je energieniveau op peil te houden.

Deze goed gevulde superfood smoothie zit vol superieure energieboosters en zorgt voor meer kracht op korte en lange termijn. Daarnaast is de combinatie van rauwe cacao en kersen enorm lekker. Ideaal om je dag mee te beginnen dus!

Wat heb je nodig?

Simpelweg alles in de blender stoppen en alle ingrediënten blenden tot een smoothie.

Tip: Voeg bovenop de superfood smoothie cacao nibs en eventueel kokostoe toe als garnering voor een extra smaaksensatie!

Meer superfood smoothie recepten?

Klik verder voor onze top 10 groene smoothies download of kijk naar onze top 10 ontbijt smoothies of onze top 10 detox sappen.

 

afvallen-met-eiwitshakes

Afvallen met shakes: 10 eiwitshakes om gezond af te vallen

Als je wil afvallen met eiwitshakes, lees dan eerst mijn artikel over hoe je afvalt door het gebruik van eiwitshakes. Na het lezen van dit ...
concentratieproblemen

Concentratieproblemen? Concentratie verbeteren met tips voor elke dag!

Iedereen ervaart wel eens concentratieproblemen. Het is niet leuk. En helemaal niet als je moet presteren. In deze blog geef ik je zeven eenvoudige tips ...
De effecten van kurkuma

De 10 gezondheidseffecten van kurkuma

In de Ayurvedische geneeskunde wisten ze het allang: kurkuma is een wonderkruid voor onze gezondheid. Lees hier alle gezondheidsvoordelen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *