Heerlijke Paleo recept voor glutenvrije omelet muffins!

Dit paleo recept is niet alleen paleo-proof maar ook nog eens glutenvrij. Enorm vullend en reuze gezond. Gegarandeerd een succesformule bij man en kinderen en niet te vergeten bij jezelf. Met dit paleo recept maak je vrienden. Hieronder de ingrediënten en bereidingswijze:

Ingrediënten Paleo omelet muffin

  • 10 geklutste biologische eieren
  • 1/8 cup water
  • 2 cups fijngesneden groenten (paprika, asperges, broccoli, ui etc.)
  • 1/4 tl himalaya zout
  • snufje peper

Bereiding Paleo omelet muffin

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Plaats papieren cupjes in de muffinvorm.
  • Meng de fijngesneden groenten met de geklutste eieren, zout en peper.
  • Giet het mengsel in de papieren cupjes.
  • Bak 18-20 minuten.
  • Als de omelet muffins gaar zijn, uit de muffinvorm nemen en af laten koelen

Tip: vries de muffins per stuk in. Zo is het gemakkelijk om ze mee te nemen voor onderweg of even te ontdooien als tussendoortje. Of je er nu 10 of 25 maakt, maakt in tijd weinig uit, dus hoe meer je er maakt, hoe meer lol je ervan hebt!

Lekker om mee te nemen naar school, werk etc. Ook heerlijk te serveren als ontbijt! Leuk als bijgerechtje bij het diner of gewoon als heerlijk tussendoortje. Een paleo omelet muffin kan eigenlijk altijd 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *