Paleo Appeltaart

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Paleo Appeltaart – smullen maar!

De appels kunnen geplukt worden en ze smaken heerlijk in deze appelcake.

Ingrediënten Paleo Appeltaart

Voor de cake:

Voor de topping:

  • 1 lepel kaneel
  • 1.5 lepel kokosolie
  • 2 lepels vloeibare honing

Bereiding paleo appeltaart:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een springvorm in. -Mix de appels met de citroensap.
  2. Mix alle droge ingrediënten (behalve de appels).
  3. Mix alle vloeibare ingrediënten in een andere kom.
  4. Meng de droge en vloeibare ingrediënten en als die goed gemengd zijn dan kunnen de appels erdoor.
  5. Doe het beslag in de springvorm.
  6. Meng in een aparte kom de ingrediënten voor de topping en verdeel deze mix over het beslag.
  7. Dit moet ongeveer een half uur in de oven (of tot een prikker er schoon uit komt). De heerlijkste geuren komen je tegemoet.