Ik wil meer energie

Als je fitter wilt worden met meer energie, kun je in principe alle superfoods eten. Zij hebben allemaal invloed op het energieniveau en vitaliteit. Toch hebben enkele superfoods net iets meer invloed op je energiepeil.

Gojibessen voor meer energie

Gojibessen zijn voor veel mensen bekende besjes. Het zijn kleine rode besjes, lijken enigszins op rozijnen, maar zijn minder zoet. Het zijn de meest voedzame vruchten op aarde. Met recht energiebommetjes. Dagelijks een handje gojibessen toevoegen aan je voeding, geeft een boost aan je vitaminevoorraad, mineralen en eiwitten. Dit zijn allemaal bouwstoffen die je nodig hebt om lekker fit en in vorm te blijven.

Bijenpollen voor meer energie

Bijenpollen bestaan uit heel veel stuifmeelkorrels gemixt met nectar die verzameld worden door bijen. Het zijn hele kleine korrels en de bijen moeten er wel miljoenen verzamelen, wil het uiteindelijk een bijenpol worden. Vandaar ook de zoetige smaak, maar wel caloriearm. Deze superfood is aan populariteit aan het toenemen omdat het zeer veel krachtige voedingsstoffen bevat. Onder andere vitamines A, B complex, C, D, E. Qua mineralen onder andere selenium, calcium en magnesium, aminozuren, lecithine en (co)enzymen. Ze geven extra energie maar zijn bijvoorbeeld ook goed om je weerstand te verhogen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *