konjac-spons van Lady Green

Veel meiden in mijn omgeving dragen veel make-up op hun gezicht. Ik ben een van die meiden die het houdt op een beetje mascara en het licht bijtekenen van mijn wenkbrauwen. De reden waarom ik zo weinig make-up draag? Eigenlijk zijn het er twee:

Ten eerste ben ik te lui. Ik heb geen zin om ’s ochtends uren voor de spiegel te staan, ik ga liever rustig ontbijten en een kopje koffie drinken. Ten tweede heb ik jammer genoeg een huid die nogal gevoelig is voor pukkeltjes en mee-eters.

Elke dag onder de douche scrubde ik mijn gezicht met een scrub van Garnier. Mijn huid voelde altijd heerlijk fris en mijn pukkels en mee-eters werden er minder van. Alleen één groot nadeel, mijn huid werd er ongelofelijk droog van. Ik kreeg van die schilfertjes rond mijn neus, kin en wangen (wat ik er nog erger uit vond zien dat die pukkels). Hierdoor ben ik die scrub bijna niet meer gaan gebruiken, waarna mijn pukkels en mee-eters weer op kwamen. Ik balen, geen idee wat ik moest doen. Totdat het sponsje van Lady Green op mijn pad kwam.

Lavendel konjac-spons van lady green, lees de review!De konjac-spons van Lady Green bestaat uit 100% plantaardige vezels van de konjacwortel zonder kunstmatige kleurstoffen en andere rotzooi. Zelf vind ik het altijd het fijnst om producten die 100% plantaardig zijn te gebruiken, en dat kan nu dus ook met m’n gezichtsreiniger.

Ik heb de lavendel konjac-spons gebruikt, dit is een van de verschillende ‘geuren’ waarin de sponsjes verkrijgbaar zijn. Geuren heb ik hier tussen aanhalingstekens gezet, want mijn sponsje rook niet tot nauwelijks naar lavendel. Dit is super fijn omdat ik helemaal niet goed tegen hele hevige geuren kan (ik draag bijvoorbeeld ook nooit parfum).

Toen ik het sponsje ging gebruiken begon mijn ongesteldheid net, waardoor ik extra veel pukkels had op dat moment. Top moment dus om te testen hoe goed dit sponsje werkt. Ik merkte meteen bij het eerste gebruik dat het sponsje mijn huid goed reinigde. Dit vind ik erg belangrijk, omdat ik houd van het gevoel van een schone huid. Toen ik het sponsje langer gebruikte merkte ik ook dat hij erg goed exfolieert. Ik kreeg minder puistjes/mee-eters en mijn huid bleef heerlijk soepel. Ook werd mijn huid alles behalve droog, wat een erg fijn verschil is met de producten die ik eerst gebruikte.

Het enige nadeel die ik kan verzinnen aan het sponsje, is dat het eventjes duurt voordat je hem kan gebruiken. Zoals op de verpakking staat, moet je de konjac-spons 3 minuten in lauw water leggen zodat hij zacht wordt en je hem kan gebruiken. Als ik drie minuten in moet ruilen om een 100% natuurlijk product te kunnen gebruiken wat m’n huid soepel en glad houd is dat helemaal prima. stiekem ben ik  fan! Jij ook?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *