Bezoek ons op de allergiebeurs op 29 en 30 mei 2015 in Expo Houten!

Vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei is de AllergieBeurs in de Expo in Houten. Wanneer je vanwege je gezondheid bewust kiest wat je koopt, gebruikt, eet of drinkt, dan is dit een interessant evenement voor jou.

allergiebeurs-houten-2015Op deze beurs vind je alles over lekker koken en bakken, heerlijk genieten en een happy lifestyle voor iedereen die bewust met zijn of haar gezondheid omgaat.

Een kwart van de Nederlanders heeft te maken met een allergie of overgevoeligheid. Hiervoor worden continu producten en diensten voor ontwikkeld. Veel van deze nieuwe producten zijn te zien op 29 en 30 mei op de AllergieBeurs in Houten.

Wat is er te doen op de AllergieBeurs?

Er zijn diverse workshops waar je kosteloos aan kunt deelnemen. Ben je op zoek naar inspiratie dan zijn de kookdemo’s ook iets voor jou. Er zijn lezingen door specialisten over de meest uiteenlopende allergieën en overgevoeligheden, van hooikoorts tot glutenovergevoeligheid. De nieuwste kennis en inzichten haal je hier.

Allergieplatform.nl

De beurs wordt georganiseerd door het Allergieplatform. Deze organisatie richt zich op het vergroten van de kennis rondom allergie, huidziekten en astma/COPD. Met het aanbieden van wetenschappelijk onderbouwde (online)informatie wordt een compleet pakket geleverd voor de allergische consument en professional.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *