FTPT25: Online sporttraining in slechts 25 minuten!

Een aantal van jullie heeft ongetwijfeld mijn blog gelezen over mijn eerste ervaringen met mijn personal trainer, wow, wat was dat intimiderend! Ik heb een paar keer de vraag gehad: “Wie is dan toch die trainer?”. Nou, mag ik dan eindelijk aan jullie voorstellen: Fabian Touw, personal trainer! Eigenaar van sportstudio FTPT en bedenker van FTPT25!

Wie is Fabian Touw?

Fabian Touw (1980) is personal trainer en ondenemer in Rotterdam. Hij is trainer van het RTL-programma Obese 2015, waar jullie hem inmiddels misschien van kennen. In zijn sportstudio FTPT in Rotterdam geeft hij al sinds 2010 1-op-1 begeleiding aan mensen die gezond en fit willen zijn. Fabian is zelf ook een bloedfanatieke sporter: hij heeft zijn sporen verdiend in de atletiek (100 en 150 meter) en werd Zuid-Hollands bokskampioen (2006). Hij is bovendien medeoprichter en ambassadeur van Stichting IamSport. Deze stichting zamelt geld in door middel van sportieve activiteiten voor zieke kinderen en kinderen die in armoede leven in Nederland. Voor deze stichting doet hij nog aan diverse zware sportuitdagingen mee. Benieuwd naar een impressie? Klik dan maar eens hier!

FTPT25, wat is dat?

FTPT25.nl is een platform met online sporttrainingen van slechts 25 minuten voor thuis met bijbehorende voedingsschema’s en voedingsadviezen. De sporttrainingen zijn gericht op sporters die weinig tijd hebben om te trainen of die de sportschool zat zijn. Er zijn twee trainingen beschikbaar:

  • “Sterker en Fitter”, gericht op mannen en vrouwen die hun spieren willen versterken en tegelijkertijd een betere conditie willen krijgen.
  • “Mama Training”, gericht op mama’s die in korte tijd die overtollige zwangerschapskilo’s willen kwijtraken.

FTPT25, waarom?

Fabian Touw: “Ik ben de online sporttrainingen begonnen omdat ik bemerk dat mensen steeds sneller en makkelijker fitter en slanker willen worden. Mensen hebben steeds minder tijd en zin om naar de sportschool te gaan. Vooral net bevallen moeders, die hun handen vol hebben aan hun pas geboren kindje, willen graag die 5-6 zwangerschapskilo’s kwijtraken, maar hebben simpelweg de tijd niet om naar de sportschool te gaan. Met de online trainingen en voedingsadviezen van FTPT25 wil ik mensen helpen hun lifestyle aan te passen om zich binnen 4 maanden fitter, slanker en energieker te voelen!”

FTPT25, hoe werkt dat?

De trainingen van Fabian bestaan uit 4 verschillende en opbouwende 25-minuten total body workouts gericht op kracht, stabiliteit, balans, conditie en explosiviteit. Deelnemers voeren de oefeningen 2 tot 4 keer per week uit. Iedere vier maanden worden diverse workouts uitgebreid en/of vernieuwd. Diëtist Laura van der Linden geeft voedingsadvies en verzorgt iedere maand voedingsschema’s passend bij het niveau en intensiviteit van de trainingen. Kijk op www.ftpt25.nl voor meer informatie.

FTPT25 actie, nu 1 maand gratis uitproberen!

Het lidmaatschap is nu de eerste maand gratis en is per maand af te sluiten. Daarna geldt het speciale actietarief van € 5,95!

Ik heb zelf na een periode van teveel stress en te weinig sporten een half jaar met Fabian getraind en de resultaten waren verbluffend. Fabian is in staat om met zeer efficiënte, multifunctionele oefeningen het beste uit jou en je lichaam te halen!

FTPT25-1-maand-gratis-proberen

 

 

Informatie over sportsupplementen?

Als je (weer opnieuw) begint met sporten, is het interessant om te kijken hoe sportsupplementen kunnen bijdragen aan je sportresultaat. Sportsupplementen.info geeft je alle informatie die je wil weten over sportsupplementen overzichtelijk op een rij!

 

Vitamine B12 tekort

Vitamine B12 tekort: risico voor vegans of veganisten

Vitamine B12 tekort komt steeds vaker voor. Vitamine B12 staat ook bekend als cobalamine. Deze vitamine komt vrijwel uitsluitend voor in dierlijke producten en daarom ...
Kievit Blend

Wat zijn de resultaten van het Kievit Blend testpanel?

Het nieuwe product Kievit Blend is in de maanden juli en augustus door 375 mensen getest. Kievit Blend bestaat uit twee producten. Kievit Blend Naturel en Kievit ...

Hoe geniet je optimaal van je thee?

Thee bestaat voor 98% uit water dus de smaak en geur van water is van grote invloed op je uiteindelijke kopje thee. Er is, in ...

1 gedachte over “FTPT25: Online sporttraining in slechts 25 minuten!”

  1. Bedankt voor de tip, ik ga het meteen uitproberen! Een maand gratis is natuurlijk mooi meegenomen, maar 5,95 per maand is ook niet duur. Ik ga voor de Mama Training!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *