Detox water tijdens mijn detox kuur!

Nu de vakantie weer voorbij is, ben ik sinds deze week gestart met een 17-daagse detoxkuur van Innerwave. Vijf dagen afbouwen, zeven dagen sapvasten en vijf dagen opbouwen. Daar hoort bij dat je heel veel drinkt. Veel water en kruidenthee en ik heb nog een ander alternatief gevonden!

Hieronder het recept van dit heerlijke detox water:

  • 1.5 liter gezuiverd water. In mijn geval neem ik water uit mijn AQV waterfilter. Niet alleen zuiver water, maar ook licht alkalisch.
  • 1/2 limoen in dunne plakjes
  • 1/2 citroen in dunne plakjes
  • 1 theelepel verse gember
  • handjevol verse munt
  • EXTRA > 1/2 grapefruit of sinaasappel in dunne plakjes
  • EXTRA > 1/2 kopje komkommer in dunne plakjes en met schil

Doe alle ingredi├źnten in de kan en dek het geheel af met ijsklontjes. Laat het een paar uur in de koelkast staan alvorens het op te drinken. Je kunt een kan detox water ongeveer 24 uur bewaren.

Geniet ervan!

Detox smoothie recepten

Wij hebben de 10 beste detox smoothie recepten voor je verzameld dus klik snel verder. En wil je weten waarom detoxen misschien iets voor jou zou kunnen zijn? Lees dan de 5 redenen waarom je zou kunnen starten met een detox sapkuur.

1 reactie op “Detox water tijdens mijn detox kuur!”

  1. Wauw, dit moet ik eens gaan proberen! Waar is de gember goed voor? Ik ben bang dat dit de smaak gaat overheersen, en ben niet zo een gember liefhebber. Verder echt heerlijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *