Recept voor avocado saus

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Recept van chef Willem voor een avocado saus die als basis saus te gebruiken is voor diverse gerechten.

Mijn eerste saus recept is een avocado saus wat ik vaak gebruik voor mijn gegrilde Mexicaanse kip salade. Of in mijn Cajun garnalen wraps.

Ingrediënten avocado saus:

  • 1 x basis mayo
  • 3-4 eetlepels room
  • 2 eetlepels ketchup
  • 2 eetlepels limoen sap
  • 1 scheut Worcestershire
  • 1 scheut of meer tabasco
  • 1 avocado rijp
  • zout & peper (naar smaak toevoegen)

Pel de rijpe avocado en mix met de limoen sap (zonder pittten) in een kom, stamp de avocado met een vork tot een puree. Als je je mayo glad wilt hebben doe dit in een blender.

Voeg de mayo, ketchup, tabasco en Worcestershire toe en roer je saus glad.

Dan naar gelieve hoe dun je je saus wilt hebben room toevoegen en op smaak brengen met zout en peper

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEEST VERKOCHT IN SHOP