100% Glyfosaat-vrij genieten!

Iedereen kent glyfosaat wel, het bekende bestandsdeel van RoundUp. Al jaren wordt er veel discussie gevoerd over het effect van deze stof op natuur en gezondheid. De world health organization heeft en de International Agency for Research on Cancer, hebben gezamenlijk een onderzoek gedaan naar glyfosaat en de mogelijkheid tot het veroorzaken/versnellen van kanker. Uit dit onderzoek is gebleken dat er overtuigend bewijs is dat glyfosaat kanker veroorzaakt in proefdieren. Helaas is er nog te weinig informatie of dit ook voor mensen geldt.

Helaas is glyfosaat een stof die in ons lichaam  “opstapelt”. Doordat het in ons oppervlaktewater en daarmee drinkwater voorkomt gebeurt deze “opstapeling” al heel snel. Omdat de schrijvers/onderzoekers van de Amerikaanse Health Ranger Store zich zorgen maakten om de hoeveelheid glyfosaat in het drinkwater hebben zij een onafhankelijke test gedaan, op zoek naar het waterfilter wat glyfosaat voor 100% uit het water verwijderd.

Benieuwd welk filter het beste uit de test kwam? Het onderzoek is in het onderstaande filmpje te bekijken.

De reactie van de onderzoeker nadat hij erachter kwam dat ZeroWater alle (!) glyfosaat uit het water kan filteren was ongeloof. Hij heeft de test hierom meerdere keren gedaan met telkens hetzelfde resultaat, 100% glyfosaat uit het water gefilterd. “Ik kan nu dus met zekerheid zeggen dat ZeroWater verreweg het beste waterfilter is.” aldus de onderzoeker. Hoe gaaf is dat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *