PUR YA! Marktintroductie in Nederland

PUR YA! hoogwaardige eiwitten i.c.m. superfoods, wauw!

Al 25 jaar vindt elk jaar in februari de BioFach plaats in de NürenbergMesse in Neurenberg (Duitsland). De BioFach is de grootste beurs op het gebied van biologische voeding in Europa. Vernieuwing op het gebied van biologische voeding heeft daar de grootste aandacht.

PUR YA! waanzinnig lekker en gezond!

Veel lof en belangstelling was er dit jaar voor de mengsels van Pur Ya! Hoogwaardige plantaardige eiwitbronnen worden heel slim gecombineerd met superfoods om optimale voedingssupplementen te creëren voor sporters en niet-sporters.

En let op: BIOLOGISCH – VEGAN – RAW – GLUTENVRIJ – LACTOSEVRIJ!

Uiteraard zonder toevoegingen en GMO-vrij. Dat klinkt spannend, en dat ís het ook! PUR YA! vernieuwt hiermee in één klap de markt van de traditionele eiwitshakes (met veel kunstmatige ingrediënten) voor een supergezond alternatief! Bovendien zijn alle producten van PUR YA! stuk voor stuk ook nog eens waanzinnig lekker!

Binnen twee maanden na de eerste presentatie op de BioFach is PUR YA! al in diverse landen verkrijgbaar en vanaf vandaag ook in Nederland! Ter introductie zijn alle producten van PUR YA! nu tijdelijk met maar liefst 20% korting verkrijgbaar!

Het gezonde assortiment van PUR YA!

PUR YA! Vegan Protein Drinks

PURYA-Bio-Vegan-Protein-DrinksInnovatie in proteine!

De eerste biologische, plantaardige eiwitdrank die niet alleen je lichaam helpt, maar ook nog eens heerlijk smaakt! Ideaal voor en na het sporten en ideaal tegen honger als vervanging van een maaltijd. Gewoon een schep omroeren in plantaardige melk en je eiwitshake is klaar. Verkrijgbaar in de heerlijke smaken Cacao-Carob, Vanille-Aardbei en Rode Banaan-Baobab.

 

PUR YA! Vegan Proteins

PUR YA! Bio Vegan ProteineHet beste plantaardige eiwitpoeder in biologische kwaliteit, gemaakt in Duitsland! Met gemak kun je nu je smoothie, salade of ontbijt verrijken met een hoge kwaliteit plantaardige proteïne. Je kunt kiezen uit gekiemde lupine, gekiemde soja, pompoenpit proteïne of zonnebloempit proteïne, elk met hun eigen voedingswaarde, maar allen met een breed, volwaardig aminozuur profiel.

 

PUR YA! Super Sprouts

PUR YA! Super SproutsOok de kiem-trend is gespot door de ontwikkelaars van PUR YA! Deze kiemen zijn ontkiemd in Oostenrijk met geactiveerd water, gedroogd met lage temperatuur dus alle voedingsstoffen, vitamines, mineralen en enzymen zijn behouden. PUR YA! heeft gekiemd lijnzaad, gekiemde boekweit en gekiemde quinoa in haar assortiment.

 

PUR YA! Super Greens

PUR YA! Super GreensDeze Super Greens is een excellente mix van tarwegras, gerstegras, brandnetels en Moringa. Alle ingrediënten hebben een hoog gehalte aan chlorofyl en zijn rijk aan levende enzymen, vitaminen, mineralen en leveren pure energie van hoge kwaliteit. Maak voortaan van elke smoothie een groene smoothie in enkele seconden.

 

 

 

PUR YA! Detox Mix

PUR YA! Detox mixDeze detox mix bestaat uit waardevolle ingrediënten zoals gekiemde lijnzaad, psylliumvezels en brandnetel poeder. Psyllium bevat veel vezels en stimuleert de spijsvertering. Hun hoge zwelvermogen (tot wel 20 keer hun volume!) veroorzaakt een snellere verzadiging. Gemalen brandnetels zitten bomvol voedingsstoffen en supplementen. Ik denk dat dit de weg plaveit voor een nieuwe Detox Challenge…

 

 

 

Koop PUR YA! nu tijdelijk met 20% introductiekorting!

Ga naar de Superfoodmarkt en shop nu tijdelijk met 20% korting op het gehele assortiment van PUR YA! Je vindt alle producten hier. Veel shop plezier! Leuk als je een beoordeling achterlaat van je smaak experiment!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *