Groene Smoothie met spinazie, banaan, peer en acai

Een heerlijke groene smoothie die erg rijk is aan mineralen, antioxidanten en uiteraard vitamines. Dit deels door de spinazie en de banaan, maar vooral door de toevoeging van Acai poeder. Acai is enorm rijk aan vitamine A en E, calcium en ijzer. Ook is de Acai bes zéér rijk aan antioxidanten. Tot slot is aan deze groene smoothie biologische kokosolie toegevoegd, waardoor de smoothie essentiële, gezonde vetten bevat.

  • half kopje water
  • 200 gram spinazie
  • 1 banaan
  • halve peer
  • 1 theelepel Acai poeder
  • 1 theelepel kokosolie

Was de rauwe spinazie, doe dit in de blender en voeg water toe totdat de waterlijn net zo hoog is als de spinazie. Voeg de (gepelde) banaan en de stukjes peer toe aan de smoothie. Zet de blender aan voor ongeveer een minuut. Voeg een grote theelepel Acai poeder en een grote theelepel kokosolie toe en zet de blender nogmaals aan.

Meer groene smoothie recepten?

Klik verder voor onze top 10 groene smoothies download of kijk naar onze top 10 ontbijt smoothies of onze top 10 detox sappen.

 

Aromatherapie: alles wat je moet weten over de lichamelijke effecten 

Wist je dat Aromatherapie letterlijke betekent therapie met geur? In deze blog lees je alles over de lichamelijke effecten.
paleo vanille extract recept

Paleo recept: zelfgemaakt vanille extract!

Vanilleextract kan je natuurlijk gewoon kopen, maar je kan het ook zelf maken. In veel recepten gebruik ik vanilleextract dus ik maak het graag zelf. ...

Vijf apps voor gezonde voeding

De afgelopen jaren zijn er heel wat gezondheidsapps bijgekomen. Hoewel ze je heel goed kunnen helpen met het krijgen van een gezondere levensstijl, is het ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *