Superfood Smoothie Recept: Tarwegras

Vandaag is het een keer tijd voor een andere, unieke juice. In Amerika is dit nog steeds een absolute rage en in Nederland begint het ook steeds meer de aandacht te trekken. We hebben het hier namelijk over groene smoothies/juices met tarwegras.

Groene smoothies zijn enorm gezond door de hoge dosis gezonde voedingsstoffen. Uiteraard heeft niet iedereen tijd of zin om een hele smoothie te maken met ingrediënten als tarwegras, appels, spinazie, boerenkool, peterselie etc. Om het jullie makkelijk te maken is er nu een subliem alternatief: Greens for Life.

Greens for Life is een tarwegras extract met toevoeging van maar liefst 27 soorten groente en fruit, chlorella, spirulina en enzymen. Greens for Life voorkomt tekorten door slechte eetgewoonten of periodes van extra inspanning of stress. Pure gezondheid in een glas!

Geen tijd om lang in de keuken te staan en een van onze andere heerlijke smoothies te blenden? Probeer dan eens Greens for Life. Met slechts 2 ingrediënten heb je een enorm gezonde, groene juice. En hij is nog lekker ook!

Wat heb je nodig?
– Water (glas)
Greens for Life (volle maatschep)

Even goed roeren en klaar ben je! Makkelijk!

Wil je meer lezen over Greens for Life?
Ga naar Greens for Life

Meer superfood smoothie recepten?

Klik verder voor onze top 10 groene smoothies download of kijk naar onze top 10 ontbijt smoothies of onze top 10 detox sappen.

ananas smoothie met gember

Heb jij de laatste tijd veel stress of het gevoel dat je lichaam gewoon op is? Met deze ananas smoothie kom jij er weer helemaal ...

Handverzorging in tijden van Corona: zo pak je dat aan

Ziekteverwekkers kunnen makkelijk via de handen worden verspreid, zo weten we inmiddels sinds het COVID-19 virus heeft toegeslagen. Regelmatig je handen wassen met water en ...

Hoe je microbioom je gezondheid beïnvloedt

Wat is je microbioom en wat voor goeds kan het doen voor je gezondheid? Dit artikel legt je uit waarom het van belang is je ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *