Verfrissend fruitsap recept: appel, kiwi en peer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Fruit is gezond, dat weet iedereen. Kiwi is zo mogelijk nog gezonder, met name voor je huid. Volgepakt met antioxidanten, met een verfijnde smaak, en kiwi kent twee soorten: de gele of gouden, en de groene. De gele is nog iets zoeter dan de groene, en de gele heeft daarnaast nog wat meer vitamines en mineralen dan de vaker voorkomende groene kiwi. Hoe dan ook, met dit zelfgemaakte kiwi fruitsapje kan je dag niet meer stuk!

 Ingrediënten kiwi fruitsapje:

  • 2 kiwi’s, geschild
  • 3 peren, gewassen, steeltje verwijderen. Beter niet schillen: de schil bevat veel vezels
  • 1 appel, gewassen, klokhuis verwijderd

Bereiding:

Het fuit wassen, schillen en persen. Eventueel ijsblokje voor de koeling, indien gewenst, maar het is net zo handig om fruit uit de koelkast te persen en meteen te drinken. Geniet er maar van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *