Glutenvrij brood: paleo focaccia met rozemarijn

Ingrediënten glutenvrij brood Focaccia

Bereiding glutenvrij brood Focaccia

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Meng de droge en de natte ingrediënten apart van elkaar en daarna door elkaar.
  3. Laat even staan zodat de kokosmeel het vocht goed op kan nemen.
  4. Besprenkel met de rozemarijn.
  5. Zet voor ongeveer 15 minuten in de oven.
  6. Mix wat olijfolie, rozemarijn en zout door elkaar en schenk dit voor het serveren over de focaccia. Eet smakelijk.
Intermittent Fasting

Gezonder, energieker en strakker dankzij intermittent fasting

Wellicht heb je er al van gehoord; intermittent fasting (IF). Intermittent Fasting is een levensstijl waarbij je een groot deel van de dag niet eet ...

Europees parlement stemt over hormoonverstorende stoffen!

HEEFT JOUW TANDPASTA, HAARDROGER, TOMATEN IN BLIK HORMOONVERSTORENDE STOFFEN? Het Europees Parlement heeft 4 oktober j.l. gestemd over de criteria die bepalen wat een chemische ...
alka-thee

Sportvasten dag 3: laatste afbouwdag

Afgevallen? Als eerste wegen, want ik hoop natuurlijk dat ik weer een kilo ben afgevallen. Helaas, 100 gram… Beetje een tegenvaller, maar ik herpak en ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *