Glutenvrije crackers: Rozemarijn/vijgen crackers (paleo)

Ingrediënten glutenvrije crackers

  • 1 ½ cup amandelmeel
  • ½ theelepel keltisch zeezout
  • 1 theelepel fijngesneden rozemarijn
  • 3-4 gedroogde vijgen, fijngehakt
  • 1 ei
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze glutenvrije crackers

  1.  Meng de amandelmeel, zout, rozemarijn en vijgen
  2. Doe de eieren en olie erbij en roer tot het goed gemengd is
  3. Rol het deeg uit tussen 2 vellen bakpapier tot ongeveer 3 mm dik
  4. Snij het deeg met bv een pizzames in stukken van 5 bij 5
  5. Bak in de oven op 170 graden voor 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn
  6. Als ze afgekoeld zijn, zijn ze klaar om te serveren!
Test je gezondheid: meet je ph-waarde

Test je gezondheid: meet de verzuring van je lichaam

Ons leven en onze gezondheid zijn gebaseerd op de instandhouding van ons inwendige milieu. Binnen dit inwendige milieu is het zuur-base evenwicht van groot belang. ...

Osteoporose en voeding

De kans op het krijgen van osteoporose (botontkalking) kun je verkleinen door je voeding en levensstijl aan te passen. Bij osteoporose neemt de botmassa af. ...
straling zendmast

Het gevaar van de straling van zendmasten

Ooit begonnen als een dure gadget, tegenwoordig wordt een mobiele telefoon gezien als een must. In Nederland daalt het aantal vaste telefoonaansluitingen en in Engeland ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *