Ooit begonnen met een blog en de shop superfoodmarkt.nl is Fitplein uitgegroeid tot een mooi platform met over een poosje wel drie(!) shops. Omdat we het net als jou belangrijk vinden goed voor onszelf maar ook voor de natuur te zorgen proberen we alleen producten te verkopen die bij dragen aan een natuurlijke lifestyle.

Om jou te helpen met jouw gezonde lifestyle hebben we momenteel twee shops: superfoodmarkt.nl en optimaalwater.nl. In de komende maanden gaan deze shops een facelift krijgen, en niet onbelangrijk komt er een derde shop bij namelijk shop.fitplein.nl! Na de verbouwing heeft elke shop een eigen thema, op die manier hopen we je te helpen bij het makkelijk vinden van wat je zoekt. Hierbij een klein overzicht van de shops en wat je er gaat vinden:

  • Optimaalwater.nl is gefocussed op alles omtrent, je raad het al, water. Hier vind je onder andere waterfilters van ZeroWater en AQV, en handige waterflessen (van Made Sustained, Flaska en andere merken) om je gefilterde water in mee te nemen. 
  • Superfoodmarkt.nl, jouw shop voor alles omtrent gezonde voeding, vitamines, supplementen en je dagelijkse dosis superfoods. Hier vind je onderandere de merken Greens for Life, TerraSana en ons huismerk Naturea.
  • ShopFitplein.nl (Coming Soon!) heeft alles wat je nodig hebt met het oog op natuurlijke verzorging. Dit stopt bij ons niet bij persoonlijke hygiene waar merken als Weleda, Earthline en Lakshmi in voorzien. Maar gaat ook over de verzorging van je huis met fijne shoonmaakproducten en heerlijk geurende kaarsjes. 

Zie jij op een van onze sites iets wat veel handiger kan laat het ons dan weten via info@fitplein.nl zodat we jouw shop en lees ervaring nog verder kunnen verbeteren!