Glutenvrij brood: paleo focaccia met rozemarijn

Ingrediënten glutenvrij brood Focaccia

Bereiding glutenvrij brood Focaccia

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Meng de droge en de natte ingrediënten apart van elkaar en daarna door elkaar.
  3. Laat even staan zodat de kokosmeel het vocht goed op kan nemen.
  4. Besprenkel met de rozemarijn.
  5. Zet voor ongeveer 15 minuten in de oven.
  6. Mix wat olijfolie, rozemarijn en zout door elkaar en schenk dit voor het serveren over de focaccia. Eet smakelijk.
granola recept maken

Homemade gezonde granola

Een ontbijtje met yoghurt met (verantwoorde) muesli en fruit, daar sta ik met plezier voor op in de ochtend 🙂 En je voelt het al ...
afvallen voor vrouwen tips

Waarom afvallen voor vrouwen moeilijker is plus afvallen tips

Waarom vrouwen meer moeite hebben dan mannen om gewicht te verliezen + tien praktische tips om af te vallen… In een van mijn eerdere blogs heb ...
gezonde lunch op het werk

Gezonde lunch op het werk

Deze blog gaat over een onderwerp dat van vitaal belang is voor elke werkende of studerende mens: wat neem je mee als gezonde lunch naar ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *