Page content

Glutenvrije crackers: Rozemarijn/vijgen crackers (paleo)

Glutenvrije crackers: Rozemarijn/vijgen crackers (paleo)

Ingrediënten glutenvrije crackers

  • 1 ½ cup amandelmeel
  • ½ theelepel keltisch zeezout
  • 1 theelepel fijngesneden rozemarijn
  • 3-4 gedroogde vijgen, fijngehakt
  • 1 ei
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze glutenvrije crackers

  1.  Meng de amandelmeel, zout, rozemarijn en vijgen
  2. Doe de eieren en olie erbij en roer tot het goed gemengd is
  3. Rol het deeg uit tussen 2 vellen bakpapier tot ongeveer 3 mm dik
  4. Snij het deeg met bv een pizzames in stukken van 5 bij 5
  5. Bak in de oven op 170 graden voor 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn
  6. Als ze afgekoeld zijn, zijn ze klaar om te serveren!

Comment Section

0 reacties op “Glutenvrije crackers: Rozemarijn/vijgen crackers (paleo)

Plaats een reactie


*