Glutenvrije pannenkoeken

Smullen van glutenvrije pannenkoeken

Ik ben dol op pannenkoeken! Zoet, hartig, je kan mij er wakker voor maken 😉 Hier mijn zoete favoriet: met banaan en ahornsiroop.

Ingrediënten voor 6 lichte pannenkoeken

Bereiding

  • Doe de bloem in een kom, doe het ei erbij en een kwart van de melk.
  • Gebruik een mixer en meng het tot een egale pasta.
  • Zodra de pasta klontervrij gemixt is, voeg dan rustig de rest van de melk toe en mix tot een gladde massa.
  • Laat het beslag 20 minuten rusten voor het beste resultaat. Vlak voor gebruik nog even doorroeren.
  • Verhit een kleine koekenpan en doe er een beetje kokosolie in. Wanneer de boter begint te schuimen, giet je een kleine hoeveelheid van het mengsel in de pan en draai de pan rond om een dunne laag te krijgen (het flensje).
  • Bak beide kanten totdat ze lichtbruin kleuren.
  • Serveer met verse plakjes banaan en agave siroop (of elke andere topping die je lekker vindt!)

Te weinig tijd of geen zin? Gebruik dan een glutenvrije biologische pannenkoekmix!

Gezonde voeding voor een betere nachtrust

Gezonde voeding voor een betere nachtrust

Wist je dat met de juiste voeding je je nachtrust kunt verbeteren? In dit artikel lichten we toe wat jij kan eten of drinken om ...
proteïne voor veganisten

Waarom proteïne voor veganisten en vegetariërs zo belangrijk is

Waarom eiwit zo belangrijk is voor vegans en vegetariërs? De vraag Waar haal je jouw eiwit vandaan? horen vegetariërs en zeker veganisten (vegans) vaak. De vraag ...
sportvasten dagboek

Sportvasten, is dat nu wel of niet doeltreffend?

Sporten en vasten? Mijn vriendin kwam volledig in shape langs. What happened? Sportvasten… Oh ok, zei ik, niet wetende wat het precies was. Had wel ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *