Glutenvrij brood: paleo focaccia met rozemarijn

Ingrediënten glutenvrij brood Focaccia

Bereiding glutenvrij brood Focaccia

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Meng de droge en de natte ingrediënten apart van elkaar en daarna door elkaar.
  3. Laat even staan zodat de kokosmeel het vocht goed op kan nemen.
  4. Besprenkel met de rozemarijn.
  5. Zet voor ongeveer 15 minuten in de oven.
  6. Mix wat olijfolie, rozemarijn en zout door elkaar en schenk dit voor het serveren over de focaccia. Eet smakelijk.

Ontbijt smoothie recepten: onze top 10 gezonde smoothies!

We hebben een top 10 gezonde ontbijt smoothie recepten samengesteld. Kies en varieer zoveel je wil met deze gezonde smoothies recepten!
glutenvrij brood

Glutenvrij brood: YAM desem primeur!

Glutenvrij brood ontwikkelen dat grootschalig kan worden geproduceerd én lekker is. Dat is niet zo’n gemakkelijke opgave. 19 november waren wij bij de presentatie van ...

Recept voor aardbeien smoothie met acai bessen

Aardbeien, we kunnen er geen genoeg van krijgen. In dit recept voor een supersmoothie gecombineerd met acai, een bessensoort. Bessen zijn van nature al megagezond, ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *