Lange menstruatie

Er kunnen afwijkingen zijn tijdens de menstruatie. Dit kunnen uiteraard meerdere dingen zijn. Het gebruik van veel tampons of maandverband, verlies van dikke, grote brokken, bloedarmoede en een menstruatie die langer dan een week duurt worden meestal gezien als de typische symptomen. Deze klachten kunnen uiteindelijk tot een licht en duizelig gevoel in het hoofd en vermoeidheid. Het is mogelijk dat er iets mis is met de baarmoeder, en wanneer een vrouw gebruik maakt van een spiraal dan is het mogelijk dat de menstruatie een stuk heviger is.

In diverse gevallen is het erg verstandig dat vrouwen gebruik gaan maken van de pil zodat de menstruatie minder lang en minder pijnlijk en hevig is. Wanneer vrouwen vanwege persoonlijke omstandigheden besluiten om te stoppen met het gebruik van de pil dan kunnen dezelfde klachten uiteraard weer een rol spelen. Meestal is de oorzaak de hormoonbalans die is beschadigt. Goedaardige gezwellen zoals; poliepen, vleesbomen, endometriose of  een bekken- ontsteking kunnen ook de oorzaak zijn. Het is uiteraard erg verstandig om even langs de huisarts te gaan zodat je eventueel goed kan worden onderzocht.

Veel mensen komen zonder dat ze dat weten essentiŽle vitamines en mineralen tekort. Iedereen is echter uniek. Het is daarom verstandig om eerst te kijken welk tekort je precies hebt en een supplement te gebruiken dat goed bij dat tekort past.
Kiezen voor een persoonlijke aanvulling op de voeding??


Ja, ik wil vrijblijvend meer gedetailleerde informatie ontvangen over lange menstruatie:
Ja Nee

Voornaam:
Straat:
Woonplaats: Postcode:
Telefoon:

Waarom wilt u meer informatie ontvangen?    Door: Beheerder
    Op dit moment is er over deze artikel geen reactie. Waar wacht u dan nog op? Wees de eerste om een reactie te schrijven!

Naam:


E-mail:


Bericht:Email deze pagina
Favoriete pagina
Print deze pagina

Fitplein Disclaimer -