Verzuring van de spieren

Het menselijk lichaam heeft uiteraard zuurstof nodig om goed te kunnen functioneren en dagelijks lichamelijke en geestelijke inspanningen te verrichten. Bij het uitoefenen van deze prestaties komen ook afvalstoffen, radicalen, vrij.

Een overdaad aan vrije radicalen = oxidatieve stress is medeverantwoordelijk voor verschillende ziektebeelden en het nivo van onze sportieve prestaties. Het is dus van belang voor ons lichaam en allerlei biologische processen om dit te voorkomen. Panaceo® Sport is een natuurlijk voedingssupplement en bevat het actieve mineraal Zeolite, dat de belangrijke eigenschap bezit om in het maag-darmkanaal vrije radicalen te verminderen en schadelijke stoffen te neutraliseren cq. te verminderen. Daardoor daalt de lactaatspiegel en wordt de opname van zuurstof in onze spieren en weefsels verbeterd.

Het vermogen om te presteren neemt toe en het herstel duurt korter. Het actieve mineraal Zeolite, reduceert de verzuring van de spieren bij inspanning en Maca, een natuurlijke energiebron. Met als gevolg dat intensiever kan worden getraind en het lichaam sneller herstelt na iedere inspanning. Resultaat is een verbetering van de sportieve prestaties. Voor topprestaties: - Vermindert verzuring van de spieren lactaatwaarde - Versnelt herstel na inspanning, verbetert de conditie - Ontlast het lichaam en bevordert het uithoudingsvermogen    Door: Beheerder
    Op dit moment is er over deze artikel geen reactie. Waar wacht u dan nog op? Wees de eerste om een reactie te schrijven!

Naam:


E-mail:


Bericht:Email deze pagina
Favoriete pagina
Print deze pagina


Fitplein Disclaimer -