Fitplein Disclaimer

De tekst op deze site is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Fitplein BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woords) van de informatie op deze site.

De informatie op de fitplein.nl website zijn bedoeld voor gezonde personen van 18 jaar of ouder. De onderwerpen zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en in geen enkel opzicht bedoeld als medisch advies. Raadpleeg een arts of deskundige voordat je begint aan een nieuwe oefeningen, voedingssupplementen of een voedingsprogramma óf als je vragen hebt over je gezondheid.

Ieder individu is anders. Zo verschillen ook de resultaten van een voeding of trainingsprogramma van individu tot individu zelfs als zij hetzelfde programma volgen. De getoonde beelden en/of meningen in teksten en videos op deze pagina zijn niet per se de mening van fitplein.

De redactie van fitplein streeft naar een onbevooroordeeld debat over de gezondheidsaspecten van voeding en leefstijl. De hier gepubliceerde informatie is getoetst op toelaatbaarheid voor dit debat in die zin dat ze niet onwettig zijn of enkel en alleen gericht op het kwetsen en of beschadigen van andere partijen in dit debat. Zowel de webmaster als de auteurs die deze site mede mogelijk maken accepteren geen enkele vorm van aansprakelijkheid van het toepassen van de beschreven adviezen en suggesties.

De informatie van deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van producten. Raadpleeg daarom altijd uw eigen arts of specialist. Fitplein.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor bijwerkingen, klachten, gezondheidsproblemen of lichamelijk letsel die voortvloeien uit of te herleiden zijn na het lezen van de op deze site aangeboden informatie.

Noch Fitplein BV, noch de staf, medewerkers, of agenten van Fitplein BV zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is. Fitplein BV kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden.

Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Fitplein BV niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. De houders van de site zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden. Auteursrechten en handelsrechten Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Fitplein BV of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar.

Websites Deze disclaimer heeft betrekking op alle websites die onder de verantwoordelijkheid van Fitplein BV worden ontwikkeld en beheerd.

» www.fitplein.nl

» www.fitplaza.de

» www.zuurmaaktziek.nl

» www.beautyplaats.nl

Tevens alle paginas op deze overzichten:
ideepaginas
aanbiedingpaginas
overzichtspaginas
gezondheidsnieuws

Voor ons AdSense-programma geven we advertenties weer op basis van de site-inhoud die u weergeeft. Wanneer u bijvoorbeeld een site over tuinieren bezoekt, kunnen er advertenties worden weergegeven die te maken hebben met tuinieren. Verder kunnen we advertenties weergeven op basis van uw interesses.

Wanneer u websites die partner zijn van ons of Google-sites die de DoubleClick-cookie gebruiken, zoals YouTube, bezoekt, kan Google de DoubleClick-cookie in uw browser plaatsen om de soorten pagina’s die u bezoekt of inhoud die u bekijkt, te begrijpen. Op basis van deze gegevens koppelt Google uw browser aan relevante interessecategorieën en gebruikt Google deze categorieën om op interesses gebaseerde advertenties weer te geven.

Als u bijvoorbeeld regelmatig reiswebsites bezoekt, kan Google meer advertenties weergeven die gaan over reizen. Naast op interessecategorieën gebaseerde advertenties staat Google adverteerders ook toe advertenties aan u te tonen op basis van uw eerdere interacties met hen, zoals bezoeken aan hun websites. Adverteerders kunnen deze technologie niet gebruiken om u persoonlijk te identificeren, maar de technologie stelt hen in staat relevantere advertenties weer te geven aan groepen gebruikers die in het verleden hun website hebben bezocht.    Door: Beheerder
    Op dit moment is er over deze artikel geen reactie. Waar wacht u dan nog op? Wees de eerste om een reactie te schrijven!

Naam:


E-mail:


Bericht:Email deze pagina
Favoriete pagina
Print deze pagina


Fitplein Disclaimer -